Bartomeu, al XII Congrés de Penyes Barcelonistes d’Andalusia, Ceuta i Melilla

Bartomeu, al XII Congrés de Penyes Barcelonistes d’Andalusia, Ceuta i Melilla

El president blaugrana és rebut pel president Juan José Imbroda al Palau de l’Assemblea de Melilla i assisteix al sopar de gala amb motiu del congrés que se celebra en aquesta ciutat autònoma

Una delegació del FC Barcelona encapçalada pel president Josep Maria Bartomeu s’ha desplaçat aquest divendres a Melilla amb motiu del XII Congrés de Penyes Barcelonistes d’Andalusia, Ceuta i Melilla, que se celebrarà en aquesta ciutat durant el cap de setmana. Bartomeu ha estat acompanyat pel directiu responsable de penyes, Pau Vilanova; el president de la Confederació de Penyes, Antoni Guil; el membre de la Comissió Esportiva Antonio Castillo, i altres personalitats, com els exjugadors Juan Manuel Asensi, Ricardo Serna i Mohamed Nayim, membres de l’Agrupació Barça Jugadors.

Aquesta tarda Bartomeu i la resta de representants del Club han estat rebuts al ‘Salón Dorado’ del Palau de l’Assemblea pel president de la Ciudad Autònoma de Melilla, Juan José Imbroda, i la resta d’autoritats locals. Bartomeu ha dirigit unes paraules als presents a la recepció; posteriorment ha descobert una placa commemorativa a la seu de la PB de Melilla i ha assistit al sopar de gala amb motiu del XII Congrés de PB d’Andalusia, Ceuta i Melilla al Reial Club Marítim d’aquesta ciutat.

El president Bartomeu, que és el primer president del Barça que visita Melilla, tornarà a Barcelona aquest dissabte per poder presidir el partit de Lliga contra el Getafe al Camp Nou. El directiu Pau Vilanova serà l’encarregat de representar institucionalment el Club al Congrés, i també participarà prèviament en una xerrada col·loqui sobre l’actualitat del Barça juntament amb els exjugadors blaugrana desplaçats, Asensi, Serna i Nayim.

El Congrés de Penyes d’Andalusia, Ceuta i Melilla és el segon que se celebra des que es va constituir la federació d’aquesta zona. L’esdeveniment té lloc cada dos anys, i l’última edició es va fer a Màlaga el 2014.

Declaracions de Josep Maria Bartomeu:

“És tot un honor venir a aquesta ciutat i a aquest Congrés. Estem molt contents que els melillencs segueixin el nostre equip, un Barça que traspassa fronteres. Aquesta és la primera vegada que un president del Barça visita Melilla i això ha estat possible gràcies a l’esforç de Tomàs Martínez, president de la Federació de penyes d’aquesta zona, i de Francisco Javier Martínez, president de la penya barcelonista de Melilla, que han apostat per aquesta ciutat per celebrar aquest Congrés, que a ben segur que serà un èxit. Us volem donar les gràcies per la rebuda que hem tingut i per poder estar en aquest saló, que és una mostra de l’arquitectura modernista”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut