Les Penyes es preparen pel Clàssic

Les Penyes es preparen pel Clàssic

El moviment escalfa motors abans del Barça-Reial Madrid de dissabte organitzant diferents activitats

Les Penyes ja preparen un dissabte ple d’actes i mobilitzacions per viure el Clàssic arreu del territori.

A partir de les 10 hores la Penya Barcelonista l’Urpa i la Penya Barcelonista Creu de Sant Jordi organitzen la cinquena edició de l’anomenat Trofeu Josep Suñol, un quadrangular entre equips de Penyes de la Federació de Penyes del Barcelonès Oest. Aquest any commemorarà el 80è aniversari de la mort de l’expresident barcelonista Josep Suñol i Garriga que es disputarà als camps de La Pava (Gavà Mar).

La Penya Gastronòmica Barça prepara també un dinar popular en què també es recordarà Johan Cruyff per tancar una setmana de dol barcelonista que culminarà amb un Camp Nou de gala per acomiadar al mite holandès.

La Penya Blaugrana Santa Eulàlia de Puig-Oriol i la Penya Barcelonista Sant Antoni realitzaran actes solidaris als seus respectius espais aprofitant l’expectativa que genera aquest tipus de partit i seguir fent del moviment penyístic un sinònim de solidaritat.

A l’altra banda de l’Atlàntic, a més, la Peña Barcelonista Nicolau Casaus ja prepara a Buenos Aires una concentració blaugrana per viure el Clàssic a través d’una pantalla gegant.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut