El Barça Lassa rep el Movistar Estudiantes en l’estrena del 2016 al Palau

El Barça Lassa rep el Movistar Estudiantes en l’estrena del 2016 al Palau

Els col·legials arriben al Palau amb la millor versió de la temporada després d’haver fet 102 punts al Sevilla

Comença l’any 2016, i ho fa amb un partit sempre atractiu a ulls de l’espectador. Un Barça-Estudiantes, un duel entre dos conjunts històrics de la Lliga Endesa. Ambdós equips arriben en un bon moment al matx pel que fa a la competició domèstica. I és que els del Ramiro de Maeztu vénen al Palau a jugar sense complexos després d’haver guanyat amb solvència el Sevilla, rival al qual van ficar 102 punts en el darrer duel ACB.

Els estudiantils, malgrat ser penúltims amb tres victòries i deu derrotes, tenen molt poc a perdre i molt a guanyar, ja que juguen un estil alegre, de vegades un pèl anàrquic, però que combina a la perfecció joves talents encara per polir, com Juancho Hernán Gómez i Darío Brizuela, amb jugadors fets i contrastats a la Lliga ACB com els exblaugranes Nacho Martín i Xavi Rey i el director de joc Javi Salgado.

Amb el Clàssic a la memòria

Diumenge passat, 27/12/2015, però hores més tard que jugués l'Estudiantes, el FC Barcelona Lassa s’enfrontaria amb el Reial Madrid. Els blaugranes van fer un partit completíssim en què van superar en totes les facetes del joc un rival que partia amb el cartell de favorit al Clàssic. Un dels jugadors que no va poder jugar aquest partit va ser Àlex Abrines. El mallorquí ha parlat aquest dissabte al migdia abans de l’entrenament sobre com veu el matx, com valora la temporada fins ara i com se sent ell físicament.

“Amb el dia de descans l’equip s'ha pogut recuperar una mica i arribem bé després de dos partits d’alt nivell. Crec que no ens afectarà el cansament”, ha explicat l’aler del Barça Lassa, que ha apuntat que estarà a disposició de l’entrenador si aquest creu convenient convocar-lo: “Encara tinc molèsties al peu, però crec que demà estaré en perfectes condicions per ajudar l’equip.”

Sobre el rival d’aquest diumenge, Abrines avisa que són capaços de tot: “L'Estudiantes és capaç de tot, del millor i del pitjor. Ara, però, estan en el millor moment de la temporada i hem de tenir present que es tracta d’un equip format per jugadors joves que no tenen por de res i que ja han demostrat que poden ficar 102 punts al CB Sevilla. Per tant, caldrà tenir-ho present.”

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut