La Copa i el Jaén, una espina clavada

La Copa i el Jaén, una espina clavada

El Barça Lassa va perdre la final del 2015 a Ciudad Real contra el conjunt andalús (6-4)

Només hi ha un precedent d’enfrontament Barça-Jaén a la Copa d’Espanya, i no és precisament un record agradable per al Barça Lassa. Els dos equips es van trobar en la final del 2015 a Ciudad Real, amb victòria del Jaén (6-4). Des d’aleshores el Barça Lassa no ha tornat a disputar una final de Copa, mentre que el Jaén va repetir títol la temporada passada en un trepidant duel contra Inter (4-3).

4 supervivents del Barça

Lozano, Aicardo, Dyego i Ferrao van ser protagonistes de la final del 2015 contra Jaén. Ferrao fins i tot va marcar un gol en aquella final, els altres tres van ser obra de Wilde (2) i Saad. De la plantilla actual del Jaén, encara queden tres supervivents: el tècnic Daniel Rodríguez, l’exblaugrana Campoy i Dani Martín, que no va jugar la final.

Onzena participació a la Copa

La de Valencia serà la onzena participació blaugrana consecutiva a la Copa d’Espanya, amb tres títols de campions (2011, 2012 i 2013). L’única final perduda és la ja mencionada contra Jaén (2015), mentre que l’equip ha caigut a les semifinals en quatre ocasions (2009, 2010, 2014 i 2016). En les dues últimes edicions, el Barça Lassa ha caigut als quarts de final a la tanda de penals: el 2017 a Ciudad Real contra Xota, i la temporada passada a Madrid contra Ríos Renovables Zaragoza.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut