Debut amb dues victòries al Torneig júnior de l’Hospitalet

Els de Julbe superen a la pròrroga el Brose Baskets (71-80) en el seu primer partit i també l’amfitrió, el CB l’Hospitalet (89-71) Aquest dimarts a les 16 hores, el tercer partit de la primera fase contra el Baloncesto Sevilla

El Barça Lassa d’Alfred Julbe ja ha aconseguit el seu primer objectiu: assolir les semifinals del Torneig de l’Hospitalet. Això ha estat gràcies a les dues victòries d’aquest dilluns contra el Brose Baskets Bamberg per 71-80 i contra l’amfitrió, el CB L’Hospitalet, el qual ha superat amb solvència per 89-71.

La victòria en el primer partit, que sempre és complicat, ha estat a la pròrroga. Els blaugranes han patit en excés contra el Bamberg alemany i, tot i tenir el matx pràcticament a tocar (55-65), un parcial d’1-11 dels visitants l'ha portat a la pròrroga. En els cinc minuts extres els de Julbe han estat molt superiors gràcies a l’encert de Font (22 punts) i Martínez (20), els quals ha sabut trobar molt bé Figueras (12 assistències) fins al 71-80 final.

En el segon partit del dia, disputat sis hores després del primer, el Barça Lassa júnior s’ha enfrontat al Torrons Vicenç CB L’Hospitalet, que prèviament havia superat el Baloncesto Sevilla. Els blaugranes han imposat el seu ritme i el seu major físic per sumar el segon triomf al Torneig (89-71) gràcies a una bona actuació de Diagne (32 valoració) i Martínez (20 punts)

Aquest dimarts a les 16 hores el Barça disputarà l’últim partit de la primera fase contra el Sevilla. Aquest matx decidirà si els blaugranes passen com a primers de grup o si ho faran com a segons depenent d’altres resultats.