Deu dies frenètics per al Barça Lassa d’hoquei patins

Deu dies frenètics per al Barça Lassa d’hoquei patins

Els blaugranes jugaran contra el Liceo aquest dissabte 9, visitaran el Reus el dimarts 12 i també viatjaran fins a Breganze el dissabte 16

El Barça Lassa d’hoquei patins ja està treballant de valent en aquest inici de 2016. Els blaugranes disputaran tres partits de primer nivell i decisius en poc més de deu dies. El primer, a casa contra el Liceo de la Corunya dissabte, 9 de gener, un matx que en cas de victòria pot deixar els blaugranes amb sis punts més que els gallecs. No serà ni molt menys fàcil contra un dels millors equips d’Europa, però els catalans són conscients de la dificultat del partit i del fet que no poden anar més enllà.

72 hores després el Barça visitarà la pista del Reus Deportiu, un dels històrics de l’OK Lliga i un rival que ocupa la quarta posició de la taula. Compta amb Raül Marín, el màxim golejador de la competició amb 21 gols, i a casa seva sempre és un conjunt molt sòlid i difícil guanyar. Per exemple, els de Ricard Muñoz van vèncer per 3-4 la temporada passada en un partit molt obert, d’alternatives, en el qual Marc Gual va marcar els quatre gols del Barça. Aquest partit serà el dimarts 12 de gener a les 21 hores.

Certificar el pas a quarts de final

I el dissabte 16, a les 21 hores, el vigent campió d’Europa té un matx decisiu per al seu futur europeu. Visita la pista del Hockey Breganze en la cinquena jornada de la Lliga Europea i ha de vèncer per certificar matemàticament el seu pas als quarts de final de la millor competició europea de clubs. Un empat també pot valer als blaugranes per passar a la següent ronda, però necessitarien treure un resultat positiu en l’últim partit de la fase de grups, contra l’Iserlohn al Palau Blaugrana. Per tant, a Itàlia caldrà buscar un triomf que asseguri el segon lloc del grup i esperar el rival a quarts.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut