Bogeria blaugrana al Miniestadi

Bogeria blaugrana al Miniestadi

Més de 10.000 aficionats han gaudit de l’habitual entrenament de portes obertes, en què han pogut veure de ben a prop els jugadors

Els nens i nenes han estat els grans protagonistes de l’habitual entrenament de portes obertes que ha realitzat el FC Barcelona. Concretament, 10.049 aficionats han pogut gaudir des de les graderies del Miniestadi de la sessió preparatòria que ha dirigit Luis Enrique. La posada en escena ha estat espectacular amb la rebuda als jugadors al camp amb tot el públic aixecant banderes del Barça. La il·lusió s’ha apoderat dels més petits, que, a les portes de la visita dels Reigs Mags de l’Orient, han pogut gaudir del millor regal blaugrana tenint els seus ídols ben a prop.

El cos tècnic ha dividit els jugadors en dos grups que s’han repartit per diferents zones de la gespa del Miniestadi. Un fet que ha estat ben rebut per l’afició barcelonista, que d’aquesta manera ha pogut veure de ben a prop els exercicis d’entrenament que duien a terme els futbolistes del primer equip. Com era d’esperar, els jugadors més aclamats han estat el trident blaugrana Messi, Neymar Jr i Luis Suárez, però també el capità Andrés Iniesta.

El públic més jove ha estat molt atent a tot el que passava a l’entrenament, ha animat constantment els jugadors, ha celebrat els diferents gols que es feien als partidets i ha aplaudit les accions més espectaculars.

Autògrafs i regals per acabar

La bogeria s’ha incrementat al final quan els jugadors han dedicat una estona a firmar autògrafs als aficionats. També s'han fotografiat amb els discapacitats que han estat presents durant tot l’entrenament a peu de gespa. A més, els futbolistes han xutat diverses pilotes a les graderies, i els més afortunats se les han pogut emportar a casa. En definitiva, s’ha viscut una jornada festiva abans d’afrontar el calendari carregat de partits d'aquest mes de gener en què els nens han pogut estar ben a prop dels jugadors del primer equip del FC Barcelona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut