Coneixem més a fons el Hockey Club Liceo, el pròxim rival del Barça Lassa

Coneixem més a fons el Hockey Club Liceo, el pròxim rival del Barça Lassa

El conjunt gallec, tercer classificat amb tres punts menys que els blaugranes, es troben en un gran moment de joc Els germans Bargalló, Pau i Jordi, els referents d’un equip que compta amb grans especialistes ofensius

El Hockey Club Liceo visita el Palau Blaugrana aquest dissabte 9 a les 12.30 hores. El conjunt gallec és, des de fa dècades, un dels grans equips del panorama europeu i acostuma a ser un dels grans rivals del Barça Lassa tant a l'OK Lliga com a la Lliga Europea. A dia d’avui l’equip que entrena Carlos Gil és el tercer classificat en competició domèstica, a tres punts dels catalans. Aquesta diferència és gràcies al triomf dels blaugranes a la pista del Vic i de la derrota a casa del Liceo contra l’Igualada. Per tant, al llarg de la temporada tots dos equips han estat empatats a punts i la igualtat entre tots dos és un fet.

Els referents

Els germans Jordi i Pau Bargalló són els grans solistes de l’equip. El primer, el més experimentat, està duent a terme una gran temporada i és qui dirigeix la defensa i l’atac. A més, veu porteria amb facilitat –és el que en veu més a la competició segons les estadístiques oficials–, fet acreditat amb 15 gols i 13 assistències. El germà petit, Pau, de 20 anys, és el màxim golejador de l’equip corunyès amb 18 dianes, i és molt fiable en el llançament de faltes directes (62%).

Qui tampoc falta a la cita amb el gol és Josep Lamas, el màxim golejador del curs passat, amb 12 gols i sis assistències. Tampoc no es pot oblidar la tasca de Dava Torres, Oriol Vives, Toni Pérez i del porter Xavi Malián, un dels millors d’Europa. Completen la plantilla els joves Carballeira i Nacevich, amb menys presència però amb minuts importants.

L’estil del Liceo

És molt reconegut pel seu atreviment. En l’aspecte defensiu practica un hoquei molt obert, molt intens en l’un contra un, i busca situacions de dos contra un quan la bola és a prop de les tanques. Els de Carlos Gil prioritzen prendre riscos abans que ser conservadors, i això els acostuma a donar més rèdits que ensurts.

Pel que fa a l’atac, té un contracop amb molta velocitat, les seves transicions acostumen a ser molt ràpides i practica un joc combinatiu que controlen Josep Lamas i Jordi Bargalló, que fa créixer els seus companys al seu voltant.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut