Què fan els jugadors del Barça Lassa d’handbol?

Què fan els jugadors del Barça Lassa d’handbol?

La majoria dels jugadors del Barça d’handbol preparen l’Europeu i altres campionats continentals

Amb la competició aturada per la disputa de l’Europeu i dels campionats continentals, el vestidor del Barça d’handbol està tancat fins a meitats del mes en curs. Però el gran gruix de blaugranes no descansen, ja que 13 dels 17 integrants de la plantilla estan de preparació per l’Europeu que tindrà lloc a Polònia del 15 al 31 de gener, i Saric i Jallouz disputaran els campionats d’Àsia i Àfrica, respectivament.

Cinc amb Espanya

Tomás, Gonzalo, Entrerríos, Gurbindo i Viran són la representació del Barça Lassa que està preparant l’Europeu de Polònia amb la selecció espanyola.

Ara mateix tenen pendent, del 8 al 10 de gener a Irun, el darrer torneig de preparació, i després d’aquest esdeveniment el seleccionador estatal, Manolo Cadenas, donarà la llista de 16 jugadors que disputaran l’Europeu.

A més d’aquests cinc jugadors, Rodrigo Corrales, cedit al Wisla Plock, Sterbik, Cañellas, Maqueda, Ugalde i Valero Rivera havien vestit la samarreta blaugrana i ara formen part de la llista de la selecció estatal.

Repartits per Europa

Noddesbo amb Dinamarca, Kopljar amb Croàcia, Lazarov amb Macedònia, Sorhaindo amb França, Sigurdsson amb Islàndia i Syprzak amb l’amfitriona Polònia completen la representació blaugrana per a l’Euro 2016.

Amb 11 jugadors a les llistes prèvies, el FC Barcelona Lassa acostuma a ser un dels clubs més representats en aquest tipus d’esdeveniments i aspira que alguns dels seus jugadors tornin a Barcelona amb medalles la primera setmana de febrer.

Representació mundial

Wael Jallouz, amb Tunísia, jugarà a El Caire el Campionat africà de seleccions, que tindrà lloc del 21 al 30 de gener. Jallouz està mostrant, també amb la seva selecció, el bon moment de forma que ha ofert amb el Barça aquesta temporada.

Quant a, Danjel Saric, buscarà ajudar Qatar a revalidar el títol de campió d’Àsia. Saric i Qatar jugaran a Bahrain el 17è campionat d’Àsia d’handbol del 15 al 28 de gener.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut