Així han estat els anteriors inicis d’any del Femení

Així han estat els anteriors inicis d’any del Femení

El conjunt blaugrana ha estrenat els últims quatre anys, en què va acabar campió, amb dues victòries i dos empats

Aquest diumenge a la Ciutat Esportiva (12 hores, Barça TV), el Barça Femení disputarà el primer partit del 2016 davant l’Oiartzun. Les noies de Xavi Llorens encadenen dues victòries i dos empats en les darreres quatre estrenes d’any, en els quals es van acabar proclamant campiones de Lliga. A continuació les repassem:

2015: Espanyol – Femení (0-4)
El començament de l’any passat va ser triomfal per al Barça. Es va imposar en el derbi per un contundent 0-4, amb gols de Sonia (2), Willy i Marta Unzue. El duel ja estava sentenciat al minut 14, amb un 0-3 al marcador. El Femení tenia sis punts més que l’Atlètic de Madrid.

2014: Sevilla FC – Femení (0-0)
El fort vent i les constants interrupcions en el joc no van afavorir gens als interessos blaugrana. Pràcticament no hi va haver ocasions. Però, tot i el 0-0, el Femení tancava la primera volta com a líder autoritari amb 13 triomfs i 2 empats.

2013: Rayo Vallecano – Femení (2-2)
Tampoc es va poder guanyar en el primer compromís del 2013, a Vallecas. Les dianes de Sonia i Corredera capgiraven l’inicial de les madrilenyes, però un gol a les acaballes de Patri va prendre dos punts al Barça, que quedava set per sota de l’Athletic Club. Tocava remuntada.

2012: Femení – Reocín Racing (6-0)
El camí cap a la primera Lliga de la història del Femení va ser impecable. A aquestes alçades d’any, l’equip sumava 15 victòries i 1 empat. El 8 de gener, contra el Reocín (cuer), va golejar amb gols de Sonia (3), Miriam (2) i Ludmila.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut