FC Barcelona - Hockey Club Liceo: Clàssic de nivell al Palau

FC Barcelona - Hockey Club Liceo: Clàssic de nivell al Palau

Els blaugranes reben un dels equips més potents d’Europa i de l’OK Lliga en un duel que es preveu vibrant En aquest curs s’han vist les cares a la final de la Supercopa d’Espanya i el resultat va ser molt ajustat: 6-5

Ja ha arribat el segon Barça-Liceo del curs i aquest serà al Palau Blaugrana aquest dissabte, a les 12.30 hores, en directe per Barça TV, Esport 3 i streaming. Es preveu una bona entrada al Colisseu blaugrana que gaudirà del primer partit del 2016 de l’actual campió de Lliga i d’Europa. Els de Ricard Muñoz, actuals líders del campionat, reben un conjunt gallec que, fins l’última jornada, portava una ratxa realment bona i que ara és tercer amb tres punts menys que els catalans.

El rival

Té una plantilla àmplia i de garanties. Combina experiència, joventut i talent ofensiu. És l’equip més golejador de la competició, amb 68 gols en 13 partits, i compta amb els germans Bargalló –Pau i Jordi–, que són dues de les referències de l’equip. A més, Josep Lamas, Dava Torres, Oriol Vives i Toni Pérez poden crear perill i veure porteria amb facilitat. A la porteria hi destaca Xavi Malián, i també compten amb dues rotacions més, de gent més jove, com són César Carballeira i Germán Nacevich. Entrenats per Carlos Gil, l’equip gallec de ben segur que no sortirà a especular al Palau Blaugrana i buscarà tres punts que el tornin a igualar al Barça Lassa a la classificació.

El Barça

Només comptarà amb la baixa segura d’Edu Lamas, que segueix el seu procés de recuperació, i Ricard Muñoz té la resta de la plantilla a la seva disposició. Entra a la convocatòria el jove Nil Roca, un habitual les últimes setmanes, i els blaugranes són conscients que han d’estar molt intensos i concentrats per poder vèncer: "El Liceo té un gran potencial ofensiu i si no estem intensos ens poden fer mal. Esperem un partit obert, ens sorprendria molt que no juguessin com fan habitualment”, comentava Aitor Egurrola a la prèvia. A partir d’aquest dissabte a les 12.30 hores, la resposta.

[[BOTOVERMELL::ENTRADES++FCB LASSA - LICEO::https://tickets-fcb.fcbarcelona.com/fcbpalau/ca_ES/entradas/evento/4093/session/233040/step1r2?_ga=1.216773653.2051597907.1428528502::HOR::NF::TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut