Tercer xoc entre els dos equips catalans de la LNFS

Tercer xoc entre els dos equips catalans de la LNFS

El FC Barcelona Lassa vol sumar els tres punts i no perdre l’estela del líder

El FC Barcelona Lassa i el Catgas Santa Coloma s’enfrontaran per tercera vegada aquesta temporada divendres, 8 de gener, a partir de les 21.30 h (Esport3, Barça TV i per streaming a www.fcbarcelona.cat). Serà el partit corresponent a la 18a jornada de la LNFS i els culers el jugaran amb el clar objectiu de sumar els tres punts.

Després d’aconseguir un empat davant del Jumilla Bodegas Carchelo, els de Marc Carmona estan obligats a no perdre cap més punt a la Lliga si no volen deixar escapar la primera posició. Però l’objectiu serà complicat d’assolir, ja que es veuran les cares amb un rival incòmode. Els colomencs són un conjunt difícil de batre i que sempre ofereix la seva millor versió contra els blaugranes.

Bons antecedents

Tot i que aquesta temporada ja s’han enfrontat en dues ocasions, el passat és passat i de ben segur que  cap dels protagonistes el tindrà gaire present des del moment que la pilota comenci a rodar. El 2-4 a la final de la Copa Catalunya i el 6-7 del partit de la primera volta disputat a Santa Coloma són història, i només serviran als dos entrenadors per veure algunes tendències dels dos equips. Però el partit serà diferent de les dues ocasions anteriors, entre altres coses perquè el màxim golejador blaugrana dels dos partits, Sergio Lozano (quatre gols), no podrà jugar en estar recuperant-se de la lesió que es va fer al mes d’octubre.

Dos atacs potents

El matx entre els dos equips catalans participants en la LNFS serà un duel d’atacs. El FC Barcelona Lassa és el segon millor atac de la competició, amb 86 gols marcats en els 17 partits disputats fins ara. Per la seva banda, els de Santa Coloma són el quart millor atac, amb 70 gols. La diferència entre ambdós dos equips, però, es troba probablement a la defensa. Mentre que els culers només han encaixat 43 gols i tenen un balanç favorable de +43, el Catgas Santa Coloma ha vist com la seva porteria era foradada en 73 ocasions amb un goal-average de -3.

Amb baixes culers

El tècnic culer no podrà comptar ni amb Lozano, lesionat des de l’octubre, ni amb Ferrao, que es va lesionar durant un entrenament i té una ruptura fibril·lar del bessó interior de la cama esquerra. Per completar la convocatòria del primer equip blaugrana Carmona ha incorporat, com les darreres setmanes, Esteban i Juan Emilio.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut