15.846 quilòmetres en els quatre propers desplaçaments abans de tornar al Palau

15.846 quilòmetres en els quatre propers desplaçaments abans de tornar al Palau

El viatge més llarg dels quatre que afronta el Barça Lassa és fins a Moscou, amb poc més de 6.000 quilòmetres

El FC Barcelona Lassa té per endavant una autèntica marató de viatges. Els de Pascual encadenaran quatre desplaçaments força llargs de manera consecutiva abans del 24 de gener, data en què tornaran al Palau per jugar contra el València Basket. El primer viatge és a Tenerife aquest dissabte, i el darrer serà a Madrid per jugar la quarta jornada del TOP16.

Dues sortides consecutives a les illes Canàries

Els blaugranes són l’únic equip de la Lliga Endesa que encadenarà dues sortides a les illes Canàries en una setmana. Aquest dissabte l’equip s'entrenarà a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per després sortir amb rumb a Tenerife, on se’ls espera al voltant de les 18.45 hores. El partit es juga diumenge a les 13.00 hores. L’expedició barcelonista tornarà a ser a la Ciutat Comtal diumenge al vespre. En total hauran recorregut 4.408 quilòmetres.

Una setmana més tard, el dissabte 16 de gener, el Barça Lassa agafarà un altre vol cap a les illes Canàries, en aquest cas a Las Palmas, per jugar contra el Gran Canària diumenge al vespre (20.30 hores). Un cop tornats a Barcelona, Xavi Pascual i els seus homes hauran recorregut un total de 4.400 quilòmetres.

Moscou, el més llarg; Madrid, el més curt

El viatge més llarg que haurà de fer el grup de jugadors, tècnics i staff del Barça Lassa, però, serà a Moscou. El primer desplaçament serà ja aquest dimecres, 13 de gener, a primera hora del matí. En total, després d’haver jugat dijous a les 18.00 hores (hora de Barcelona) davant del CSKA de Moscou, els barcelonistes hauran recorregut un total de 6.026 quilòmetres. És el viatge més llarg dels quatre que haurà de fer el FC Barcelona Lassa abans de tornar a jugar al Palau Blaugrana.

Finalment, el viatge més curt serà el de Madrid, on es viatja el dia 20 de gener. En total, els jugadors i cos tècnic del Barça Lassa hauran recorregut, després de jugar el dijous 21 i tornar cap a Barcelona, 1.012 quilòmetres. És, per tant, el desplaçament més proper.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut