Bon cap de setmana dels atletes blaugrana

Bones actuacions dels atletes culers al Campionat de Catalunya de proves combinades i al Campionat de Catalunya de Clubs sub-20

Aquest cap de setmana es va celebrar el Campionat de Catalunya de proves combinades i el Campionat de Catalunya de Clubs sub-20 a la Pista Coberta de Sabadell, on els atletes del FC Barcelona van tenir una destacada participació.

Al Campionat de Catalunya de Clubs Sub-20, el FC Barcelona es va imposar en categoria masculina i femenina. Els nois van revalidar el títol aconseguit l’any passat imposant-se a l’AA Catalunya amb 137 punts, 28 punts més que el seu rival. Per la seva banda, les noies van tornar a aconseguir el títol d’ara fa dos anys amb 140 punts, en superar l’AA Catalunya també per 26 punts, guanyadora de l’any passat.

Dues atletes blaugrana, Alexis Rodríguez als 3.000 metres amb una marca de 8:33.12 minuts i  Ingrid Andrés als 200 metres amb 24.94 segons, van aconseguir el rècord dels campionats.

Cal destacar la actuació de Pol Vila, nou atleta juvenil del Club que va participar a les proves combinades al matí i, a meitat de la jornada després de quatre proves realitzades va representar el Club en la prova d’alçada i va quedar segon. Diumenge va acabar la combinada amb un nou rècord de Catalunya i amb grans possibilitats de classificar-se per a la trobada internacional que se celebrarà el proper mes de febrer.

Campionat de Catalunya de Combinades

Els atletes promesa que van competir al Campionat de Catalunya de Combinades van ser  Bernat Parpal, que es va proclamar campió a l’Heptatló amb una marca de 3.974 punts, i Mar Vico, que va ser subcampiona a la categoria Promesa i quarta classificada absoluta amb una marca de 3.378 punts.

Diumenge també Aleix Porras va batre el rècord de Catalunya Juvenil dels 400 metres llisos amb un temps de 48.54 segons.