Els primers partits del 2016 per al planter femení

Els equips de base van estrenar l’any amb dues victòries a domicili i un empat a la Ciutat Esportiva

El 2016 ha començat amb els tres equips femenins de base líders. El Barça B i l’Infantil-Aleví van conservar la línia triomfal, mentre que el Juvenil-Cadet va deixar escapar els primers punts de la temporada.

Son Sardina – Femení B (1-3)

El filial blaugrana segueix líder de Segona Divisió després d’un triomf treballat en un partit dur a Mallorca. Al minut 10 s’avançava el Femení B, però a continuació empataven les locals. Al primer temps, el joc va ser poc fluid, intens i amb escasses oportunitats. Al segon, el panorama va canviar. Les visitants van poder imposar el seu estil i els gols d’Aitana (min 82) i Paula (min 90) van materialitzar el triomf.

Juvenil-Cadet – Sant Gabriel (1-1)

Les noies d’Albert Tauste van cedir el primer empat de la temporada en la dotzena jornada de Lliga davant el Sant Gabriel. El rival es va avançar al minut 12 i poc després empatava Clàudia Pina amb una gran diana (min 23). El Juvenil-Cadet ho va intentar durant tota la segona meitat, però el joc no va tenir massa continuïtat per culpa de les nombroses interrupcions. Bruna va tenir la millor opció per decantar la balança a les acaballes del matx.

Tancat UD – Infantil-Aleví (1-3)

En una sortida gens senzilla, les jugadores de David Forcat van haver de remuntar un gol matiner del Tancat per sumar una nova victòria. Valeria Trujillo empatava al minut 17 i, tot seguit, Viktoria Adrianova avançava les blaugrana. La mateixa jugadora va sentenciar en l´últim quart amb l’1-3 definitiu. L’infantil-Aleví disputarà el partit ajornat a Sabadell el dimecres que ve.