Triplet de victòries al futbol sala formatiu culer

Els tres equips que van jugar el cap de setmana passat van vèncer en els seus enfrontaments

Cadet: Club Manresa FS 0 – FC Barcelona 8

Els blaugranes es van desplaçar a Manresa per jugar un partit davant d’un dels equips més complicats de la categoria. El partit va començar força igualat amb els dos equips pressionant amb intensitat i creant moltes ocasions. Al minut 8 en una bona jugada trenada va arribar el 0-1 de Víctor. Tot i crear moltes oportunitats el marcador no es va moure i tots dos equips se’n van anar als vestidors amb aquest resultat.

A la segona meitat la intensitat culer va augmentar i fruit d’això Roger va fer el segon en una bona jugada individual i tot seguit, Povill feia el 0-3. Els dos gols van ser un punt d'inflexió i a falta de 10 minuts els locals van sortir amb el porter-jugador però encara van caure dos gols més. I amb el partit decidit, encara van veure’s tres gols més per deixar el resultat final en 0-8 gràcies a la gran segona part.

Infantil: Catgas Santa Coloma 3 – FC Barcelona 6

El partit va començar amb una bona pressió de l'equip local que ens posava en dificultats a l'hora de sortir amb la pilota controlada. Als primers cinc minuts els visitants van disposar de més ocasions, però va ser Víctor al segon pal després d'una bona jugada de Pere López qui va marcar el 0-1. Immediatament en una pilota llarga, i després d'un rebot els colomencs van empatar. A falta de cinc minuts per al final de la primera part, novament Víctor en un contraatac i Adri al segon pal van fer dos gols gairebé seguits.

A la segona part, el Barça va seguir dominant en ocasions i en joc, però una errada defensiva i un penal en contra van permetre que el Catgas Santa Coloma empatés el matx a tres. Però Adri a falta de vuit minuts va aconseguir marcar dos gols més per sentenciar el partit. Tot i que els locals ho van intentar amb porter-jugador no van tenir sort gràcies a la bona defensa blaugrana. Dos pals de Víctor de xuts llunyans podrien haver ampliat el marcador, però va ser Aniol en una bona jugada a falta de 40 segons qui va fer el definitiu 3-6.

Aleví: FC Barcelona 5 – CE Sant Julià CE 1

El partit va començar amb els andorrans defensant a mitja pista i intentant atacar mitjançant algun contracop. Els blaugranes, per la seva banda, tenien el control del joc, però tot i marcar als quatre minuts mitjançant una jugada col·lectiva finalitzada per l'Adri, no estaven fent un gran joc. La manca de precisió va ser cabdal per no fer millor joc però els dos equips van marxar als vestidors amb un marcador de 3-0.

La segona part va tenir un desenllaç molt semblant a la primera. El domini del joc era evident però no era el dia dels blaugranes, que no jugaven al nivell habitual de tota la temporada. Malgrat aquestes circumstàncies, el Barça va marcar dos gols més i en una errada local, van permetre el gol de l’honor del Sant Julià per deixar el definitiu 5-1 al marcador.