Els acords de la Junta Directiva del FC Barcelona

Els acords de la Junta Directiva del FC Barcelona

En la reunió ordinària celebrada aquest dimecres a les oficines del Club, la Junta Directiva ha arribat als acords següents

Per acord de la Junta Directiva, reunida avui en sessió ordinària a les oficines del Club, el president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, presentarà davant la Junta Directiva de la Reial Federació Espanyola de Futbol, perquè proposi a la seva pròxima Assemblea, una proposta de modificació del seu règim disciplinari, per tal que incorpori l’obligatorietat que el jutge únic del Comitè de Competició, o l’organisme jurisdiccional corresponent, hagi de valorar accions no esportives que no hagin estat sancionades per l’àrbitre, sempre sota causes objectivables.

D’altra banda, la Junta Directiva ha aprovat la creació de dues noves FCB Escoles al Canadà, a les ciutats d’Edmonton i a Toronto, d’acord amb l’estratègia de creixement i d’implantació de noves FCB Escoles a tot el món. Aquestes escoles, que aplegaran un total de 300 alumnes cadascuna, s’afegeixen a la de Vancouver, la primera que es va crear al Canadà. Amb l’aprovació d’aquestes noves propostes, el Club comptarà amb 19 FCB Escoles als cinc continents. L’objectiu d’aquestes escoles és estendre la metodologia del model Barça i els valors del Club entre els nens i nenes de tot el món, garantint-los una formació esportiva de qualitat, sota la direcció de tècnics que depenen del Club.

També s’ha aprovat un acord d’intercanvi comercial amb Panasonic, patrocinador global del Club, mitjançant el qual es renovaran tots els aparells de televisió de les llotges i zones VIP del Camp Nou.

Finalment s’ha acordat la renovació per tres anys del contracte amb EDUVIC com a proveïdor del Club, en l’àmbit del seu programa de formació. EDUVIC, cooperativa sense ànim de lucre, fundada l’any 1994, complementa l’equip de professionals de la Masia, incorporant tres professionals que realitzen una tasca educativa i d’acompanyament, gestió del temps de lleure i tutories als residents. També proporciona servei de formació als professionals de la Masia.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut