Entrenament previ al Palaferrarin de Breganze

Entrenament previ al Palaferrarin de Breganze

Els blaugranes disputaran aquest dissabte (21 h) la 5a jornada de la primera fase, que pot ser decisiva La sessió ha durat prop d’una hora i els jugadors han conegut una pista en la qual només Ordoñez ha jugat

El Barça Lassa d’hoquei patins s’ha exercitat aquest divendres a la tarda al Palaferrarin de Breganze, pavelló que acollirà la 5a jornada de la Lliga Europea d’hoquei patins aquest dissabte (21 h). Els blaugranes són conscients que un triomf els classifica per als quarts de final i no volen deixar passar aquesta oportunitat.

Entrenament suau

L’entrenament previ al Palaferrarin no ha estat gaire exigent i ha durat prop d'una hora. Ha servit per reconèixer la pista i provar-la pel que fa a frenades o xuts. Els porters Egurrola i Fernández també han participat en aquesta sessió i han comprovat que els xuts des de l’exterior es poden enverinar i que seran molt perillosos aquest dissabte.

Cal recordar que el partit es podrà veure, en streaming, al lloc web del CERH, i que a través del compte de Twitter del @FCBhoquei es farà un seguiment exhaustiu del matx.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut