L’Europeu que espera als jugadors del Barça Lassa

L’Europeu que espera als jugadors del Barça Lassa

Arrenca l’Europeu amb més participació blaugrana, 11 jugadors, i amb moltes opcions a medalles

Avui, divendres, comença l’Europeu d’handbol. Onze jugadors blaugrana en set seleccions buscaran tornar a Barcelona amb metalls. Repassem quins són els reptes per als homes de Pascual, que comencen a Polònia el periple de l’Europeu de seleccions.

Volen una medalla

El gran gruix de jugadors blaugrana, Tomás, Viran, Pérez de Vargas, Gurbindo i Entrerríos, jugaran amb la selecció espanyola, enquadrats al grup C de la competició.

Els vigents medalla de bronze de l’Europeu debutaran amb Alemanya, dissabte a les 18.30 h, i Suècia i Eslovènia completen el grup.

L’objectiu de la selecció dirigida per l’extècnic blaugrana Manolo Cadenas no és un altre que tornar amb un dels llocs del podi.

Els favorits

Cedric Sorhaindo, amb la vigent campiona d’Europa, França, i Jesper Noddesbo, amb la vigent subcampiona, Dinamarca, s’albiren com a favorits per repetir la final de l’última edició de l’Europeu.

França és al Grup A i Sorhaindo es trobarà amb el seu company Syprzak amb Polònia, equip amfitrió i vigent bronze del Mundial de Qatar 2015, i també tindrà al davant Lazarov amb Macedònia. Sèrbia completa el grup.

Per la seva part, Noddesbo és al grup D i tindrà al davant Rússia, Montenegro i l’Hongria de l’exblaugrana Laszlo Nagy.

Els ‘outsiders’

Marko Kolpljar i Gudjon Valur Sigurdsson vestiran les samarretes de Croàcia i Islàndia a Polònia. Croàcia és una de les seleccions que estan sempre presents a les posicions capdavanteres, i Islàndia vol fer un salt de qualitat en aquest Europeu.

Ambdós es veuran les cares al Grup C de la competició, que comparteixen amb la Bielorússia de l’exblaugrana Rutenka i amb Noruega.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut