Els possibles rivals del FC Barcelona als quarts de final de la Copa del Rei

Els possibles rivals del FC Barcelona als quarts de final de la Copa del Rei

Mirandés, Sevilla, Athletic Club, Las Palmas, Celta, València i Atlètic de Madrid són els equips que ja s’han classificat per a la següent ronda i poden quedar enquadrats amb els de Luis Enrique

Els vuitens de final de la Copa del Rei s'han acabat i el Mirandés, el Sevilla, l'Athletic Club, el Las Palmas, el Celta, el València i l'Atlètic de Madrid són els primers rivals que pot tenir el FC Barcelona en el sorteig dels quarts de final, que se sortejarà el proper divendres (12 hores).

Un cop coneguts tots els equips que entraran en el sorteig, analitzem què han fet aquests set equips

Mirandés

El conjunt de Miranda de Ebro ha tornat a donar la sorpresa a la Copa del Rei. Els homes de Carlos Terrazas es van veure les cares amb el Deportivo en els vuitens de final. Després de l’1-1 a casa, el Mirandés visitava Riazor amb l’objectiu de capgirar l’eliminatòria i classificar-se per la següent ronda. I ho va aconseguir de manera clara: un 0-3 que reafirma l’adjectiu de “mata gegants” amb el qual es coneix el Mirandés. Motius no en falten perquè els de Miranda s’han colat als quarts de final per segona vegada en quatre anys. Prèviament, havia eliminat a l’Osasuna, l’Oviedo i el Málaga.

Sevilla

A priori, un dels rivals més complicats que pot tenir el Barça en els quarts de final de la Copa del Rei. Els homes d’Unai Emery van accedir a la següent ronda després d’aconseguir dues victòries clares davant el seu màxim rival, el Betis: 0-2, en el partit d’anada al Benito Villamarín i, un contundent 4-0 al Sánchez Pizjuán. El Logroñés ha estat l’altre víctima dels andalusos en la ronda anterior.

Athletic Club

S’ha classificat després d’eliminar al Vila-real. Segurament, una les eliminatòries més complicades dels vuitens de final. Després del 3-2 a favor en el partit d’anada jugat a San Mamés, un solitari gol d’Iñaki Williams al Madrigal, ha servit per certificar el seu pas a la següent ronda. Els bascos segueixen amb pas ferm en una de les seves competicions preferides. La seva anterior víctima va ser el Linense.

Las Palmas

Dues victòries davant l’Eibar, l’equip revelació d’aquesta temporada, han permès als canaris accedir als quarts de final de la Copa del Rei. En el partit disputat aquest dimarts, els homes de Quique Setién han estat capaços de capgirar el marcador i acabar amb el 3-2 final que els permet seguir el seu camí a la Copa del Rei. A la fase anterior els canaris van eliminar la Reial Societat.

Celta

Els gallecs han accedit als quarts de final de la Copa del Rei després d’eliminar el Cadis. La victòria per 0-3 en el partit d’anada va deixar quasi sentenciada l’eliminatòria. Tot i això, el Celta ha aconseguit, també, un triomf (0-2) a casa amb gols de Guidetti, de penal, i Drazic. Aquesta temporada els de Berrizo ja van demostrar al Barça que a casa és un equip molt complicat de guanyar. Prèviament, el Celta va eliminar l’Almeria.

València

El València, per la seva part, també serà al sorteig dels quarts de final de la Copa del Rei. Els homes dirigits, ara, per Gary Neville van deixar quasi sentenciada l’eliminatòria gràcies el 4-0 de l’anada contra el Granada. Tot i això, en el partit disputat aquest dijous, els valencians també s’han endut un triomf gràcies a la golejada a Los Cármenes (0-3; Zahibo, Alcácer i Piatti). Serà, doncs, un dels rivals més durs que pot quedar enquadrat amb el Barça en els quarts de final de Copa.

Atlètic de Madrid

Sens dubte, un dels rivals més complicats que hi haurà en el sorteig dels quarts de final de la Copa del Rei. Tot i l’1-1 amb què va acabar el partit d’anada, els homes de Simeone han fet valer la seva superioritat i s’han classificat per a la següent ronda amb un contundent 3-0 (Griezmann x2, Correa). En els setzens de final la seva víctima va ser el Reus.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut