Atlético de Madrid Féminas – FC Barcelona Femení: Partit de referència

Atlético de Madrid Féminas – FC Barcelona Femení: Partit de referència

11.45 hores, beIN Sports: Tercer i segon classificat de la Lliga es repten en un dels partits més espectaculars del campionat

Ha arribat un dels moments claus de la temporada. El Femení visita aquest dissabte (11.45h) l’Atlético de Madrid Féminas en un duel transcendental en la part alta de la classificació de la Lliga. Disputades tretze jornades, l’Athletic  Club és el líder amb quatre punts més sobre les catalanes i sis respecte les madrilenyes. Per tant, cap dels dos equips pot cedir més punts en la lluita pel títol.

Així doncs, Atlético i Barça es juguen no perdre opcions de títol i, alhora, ara mateix es disputen una valuosa segona plaça que dóna accés a la Champions League.

Les noies de Xavi Llorens viatjaven aquest divendres a Madrid sense cinc jugadores en procés de recuperació: Cristina Baudet, Patri Guijarro, Núria i Pilar Garrote i Andreia Norton.

Al Cerro del Espino es retrobaran amb Sonia Bermúdez, guanyadora de les últimes quatre Lligues amb el Barça i que no ha perdut el seu afinat olfacte golejador de vermella-i-blanca. El seu Atlético ha viscut unes setmanes convulses després de les dues últimes derrotes davant del Llevant (1-2) i Athletic Club (3-0). Aquesta setmana  l’entrenador, Miguel Ángel Sopuerta, deixava l’equip. Malgrat tot, la seva plantilla i el seu camp el mantenen com un dels conjunts més potents de la Lliga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut