Samardo Samuels: “Hem de centrar-nos a guanyar a Las Palmas”

Samardo Samuels: “Hem de centrar-nos a guanyar a Las Palmas”

Samuels i Vezenkov destaquen el potencial de l’Herbalife Gran Canària i asseguren que hauran de jugar a un bon nivell per optar a la victòria

El calendari no dóna treva i aquest dissabte toca agafar un altre avió per afrontar un altre desplaçament complicat a la sempre exigent pista de l’Herbalife Gran Canària. “Som conscients que estem afrontant un tram de calendari difícil, amb duels complicats i molts viatges. Hem de fer tot el possible per guanyar a Las Palmas. És un partit important i haurem de jugar molt bé”, ha afirmat aquest dissabte Samardo Samuels. El pivot blaugrana ha destacat el nivell del rival: “És un bon equip. Juguen molt bé, tenen bons tiradors i molta presència interior. Nosaltres ens hem de centrar en el nostre objectiu. Tant a l’Eurolliga com a la Lliga Endesa el nivell dels equips és molt alt i pots perdre contra qualsevol rival”.

Una opinió compartida per Aleksandar Vezenkov: “Venim d’una derrota a Moscou i hem de donar el 100% de nosaltres per tornar al camí de la victòria. Potser estem físicament una mica cansats però mentalment estem preparats. Hem de ser forts i donar el millor de nosaltres mateixos”. Samuels, lesionat, no va jugar contra els canaris a la Supercopa. Vezenkov, sí. “Sé que l’any passat es va perdre a Las Palmas. Vam jugar contra ells a la Supercopa i els vam superar relativament fàcil. Però el partit d’aquest diumenge serà diferent. Tenen qualitat, és un equip molt exigent i tenen un entrenador amb molta experiència. Serà difícil però crec que si juguem a un nivell alt podem aconseguir la victòria”, ha assegurat el ‘14’ del Barça Lassa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut