El Barça es queda a les portes de la final de la Copa de la reina

El Barça es queda a les portes de la final de la Copa de la reina

Les blaugranes van caure per 1-3 en les semifinals davant el Dimurol Libby,s La Laguna

El Barça de voleibol femení no va poder completar la gesta i va caure a la semifinal de la Copa de la Reina per un set a tres davant el Dimurol Libby,s La Laguna. Les blaugranes, que estaven classificades directament per la semifinal, van remuntar el primer set encaixat per igualar l’enfrontament a 1. El partit, molt igualat durant les tres primeres mànegues (23-25/25-23/23-25), es va acabar decantant per petits detalls en el tercer set que va acabar caient pel cantó del Dimurol. Ja en el quart i definitiu set, les blaugranes no van poder tornar a igualar el partit i van acabar caient per 15-25.

El masculí se la jugarà diumenge

Per la seva banda, el conjunt de David Lorente no va poder superar el Castelló al caure per 3 sets a 1 en el partit disputat el passat cap de setmana. Els blaugranes es queden a 4 punts de la permanència, que la marca el Melilla actualment.

El conjunt sota les ordres de David Lorente tornarà a tenir una final aquest diumenge davant el Río Duero Soria en el partit corresponent a la divuitena jornada de lliga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut