Ricard Muñoz:

Ricard Muñoz: "La classificació per a quarts ens referma com a grup"

El tècnic blaugrana valora la classificació de l'equip en "una pista amb un gran ambient i davant un gran equip"

Ricard Muñoz es va mostrar molt content després de la victòria del FC Barcelona Lassa davant el Breganze i el conseqüent passi per als quarts de final de la Lliga Europea. "Estic molt content, perquè el primer objectiu era aconseguir el passi a quarts de final en una fase de grups molt dura, amb tres dels quatre finalistes de la Final Four de l'any passat".

El rival no va posar les coses gens fàcils, sobretot a la primera part, quan es va col·locar amb tres gols d'avantatge. "A la primera part se'ns ha posat molt complicat, no hem tingut encert a pilota parada i ells sí. Hem defensat bé i atacat bé. Però ens hem trobat amb un gran porter ". No obstant això, el Barça no va perdre la calma i la reacció no es va fer esperar. "A la segona part hem fet un pas cap endavant, era important per poder continuar a la Champions. Al final ha quedat reflectida la superioritat a la pista, hem estat molt superiors ".

Una victòria balsàmica i clau per a l'esdevenir de la temporada. "Això ens referma com a grup, classificar en aquesta pista, amb aquest gran ambient i davant un gran equip. Ara a descansar i celebrar-ho ".

Panadero, satisfet amb l'equip

Sergi Panadero, autor d'un doblet, també va parlar després del partit per valorar el decisiu passi i la dificultat del rival. "Sabíem que seria un partit dur, i amb un ambient en contra. Ells han sortit molt intensos. Nosaltres també hem sortit bé a la primera part, però el seu porter ha estat a un nivell altíssim, i no hi ha hagut manera de perforar la seva porteria ".Estàvem preparats per a tot, sabent que fent el nostre joc els gols arribarien

A més, Panadero es va felicitar per la reacció de l'equip a la segona part per capgirar el partit. "Estàvem preparats per a tot, sabent que fent el nostre joc els gols arribarien. S'ha notat el nostre fons d'armari, ells al final han baixat i nosaltres hem mantingut el ritme ".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut