Les 5 claus del partit de Lliga amb l’Athletic

Sergio, el ritme, Neymar i Suárez i obrir la sèrie amb una golejada han estat les claus de la victoria davant l’Athletic Club

Ritme

Els partits del Barça de Luis Enrique destaquen per un ritme de joc trepidant. Amb un rival amb la potència de l’Athletic Club aquesta aspecte encara agafa més importància. L’expulsió del minut 3 no ha fet que els blaugrana es confiessin, tot al contrari. En el temps de descompte fins a 5 jugadors baixaven a defensar a tota la velocitat un contracop basc portat per dos jugadors. Amb 6-0.

Suárez

Es podria dir que Luis Suárez ha fet molt més que un ‘hat trick’. En el minut 3 ha provocat el penal que ha acabat en el primer gol, en el segon ha fet una gran assistència Neymar quan l’envoltaven 3 jugadors de l’Athletic. I ja a la segona part ha marcat un hat trick. I són 29 gols en 29 partits aquesta temporada. El millor ‘9’ del món.

Primer capítol

Barça i Athletic Club jugaran 3 partits en 9 dies i sempre és important començar aquestes sèries de partits amb bon peu. Aquest 6-0 són 3 punts i aquest gols no comptaran en una eliminatòria que comença 0-0, però a nivell anímic sempre és millor afrontar els dos propers partits venint d’una golejada com aquesta.

Neymar

El brasiler està a un nivell increïble. El gol picant la pilota per sobre d’Herrerín demostra confiança i les assistències a Suárez i Rakitic són d’una qualitat immillorable. Menció a part la jugada que ha acabat en el gol del croat. Ha deixat clavat a tots els defensors de l’Athletic que l’han encarat amb una facilitat que poc habitual.

Sergio

Com qui no vol la cosa, Sergio es converteix en l’amo del mig del camp en tots els partits. Tapa, pressiona, roba i distribueix joc com ningú. A més sempre acaba deixant detalls tècnics com quan trepitja la pilota o fa passades d’esperó. En aquesta ocasió, s’ha permès fins i tot fer una centrada enganxat a la línia de fons per posar la pilota al cap de Suárez. L’assistència del 6-0.