Bathco Rugbi – FC Barcelona (34-34): Empat contra el sisè classificat

Els blaugranes van posar contra les cordes el Bathco, però van deixar escapar la victòria en un partit en què van anar sempre per davant Les noves incorporacions culers van fer el seu debut

El Barça de rugbi va empatar aquest cap de setmana el seu partit contra el Bathco Rugbi, el sisè classificat, en un partit en què els culers van anar sempre per davant en el marcador. El Barça va ser el clar dominador de la primera meitat, i ja al minut nou de partit es va avançar en el marcador gràcies a un assaig d’Antoni Murciano i la conversió per part del Noel Marx.

Els blaugranes no van afluixar el ritme i encara van aconseguir dues transformacions més en el minut 15 (Felipe Martínez) i en el 20 (Ivan Gurriere). Els locals van anotar un assaig per retallar les diferències, però els blaugranes van tornar a marcar, gràcies a Theo John Comissaris, una de les noves incorporacions de l’equip. Amb aquests punts, els blaugranes van sumar el bonus ofensiu. Encara van arribar més anotacions abans del descans. El Bathco va anotar i Marx, per part culer, va anotar un cop de càstig que va deixar el marcador amb 14-31 a la fi dels primers 40 minuts.

L’esforç passa factura

Només començar la segona part, el Bathco va retallar les diferències i va situar el 21-31 al marcador. Als blaugranes els començaven a fallar les forces, i més quan els locals van aconseguir tornar a anotar en el minut 17 de la segona per deixar el resultat en 26-31. Noel Marx va donar aire als blaugranes amb una altra anotació (26-34), però un cop de càstig i una acció a l’última jugada del partit van permetre l’empat local. I encara sort que Mariano Garcia va fallar la transformació que hagués donat la victòria als locals.

Després de l’empat amb el bonus ofensiu, el Barça surt de la zona de descens i es queda amb 20 punts, els mateixos que l’Hernani, amb qui es veurà les cares el diumenge 24 de gener a les 12.30 hores a la Teixonera.