El Barça B d'hoquei patins, classificat per a la Copa de la Princesa

El Barça B d'hoquei patins, classificat per a la Copa de la Princesa

El triomf per 6-3 contra el Sant Feliu també ha permès que els de Jordi Camps es classifiquin per a la Copa de la Princesa L’empat de l’Alcobendas permet al filial ser líder en solitari de la categoria de plata de l’hoquei patins

El Barça B d’hoquei patins segueix en una gran forma. I és que aquest diumenge els homes de Jordi Camps van superar per 6-3 el Sant Feliu i s’ha situat líder en solitari després de l’empat a casa de l’Acobendas contra el Manlleu. El filial compta amb 30 punts, dos més que l’equip madrileny i sis més que el Girona.

Amb aquesta victòria el Barça B s’ha assegurat jugar la Copa de la Princesa, a Mieres, l’únic títol que pot aconseguir el filial, i aquest dissabte, a Sant Cugat, es disputarà el títol honorífic de ser campió d’hivern.

El júnior, per la seva banda, va guanyar per 0-8 a la pista del Sant Just en el primer partit de la segona fase. El Juvenil també va vèncer per 3-9 a la pista del Cornellà i aquest dimecres disputaran a Mundet el partit ajornat contra el Reus Deportiu. Finalment, l’Infantil va vèncer per 6-0 el Cadí i és líder del seu grup. El pròxim partit serà a la pista del Sentmenat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut