Jornada competida al formatiu

Dos empats i una victòria és el bagatge del cap de setmana als equips de base femenins

Exigència màxima aquest cap de setmana als equips del planter femení blaugrana. El filial i el Juvenil-Cadet van aconseguir dos treballats empats a domicili, mentre que l’Infantil-Aleví va sumar un nou triomf

Llevant Les Planes – Femení B (1-1)
El filial va treure un empat al sempre complicat camp del Llevant Les Planes. Les noies de Zoe García van portar la iniciativa i van fer el 0-1, obra d’Irina, al minut 17. Van tenir prou oportunitats clares per firmar el 0-2, però van ser les locals les que van establir l’1-1. Tot i les arribades posteriors de les visitants, amb dos pals inclosos, el marcador ja no es va moure. D’aquesta manera, el Femení B cedeix el primer lloc de Segona Divisió al Seagull.

Damm - Juvenil-Cadet (1-1)
Les blaugranes van empatar al camp del tercer classificat en un gran partit de futbol disputat en un bon ambient. La Damm va marcar al minut 38 per mitjà de Crisitina Garriga, i el Barça igualava al tram final, al minut 68, gràcies a Ainhoa Martín. El combinat que dirigeix Albert Tauste, que segueix líder, va disposar de nombroses ocasions per decantar la balança.

Infantil-Aleví – Fontsanta-Fatjó (5-0)
L’equip de David Forcat es va sobreposar a les baixes i va continuar la seva dinàmica triomfal. Es va avançar aviat amb un gol de Viktoria Adrianova i sentenciaria entre el tercer i el quart període, amb una altra diana de Viktoria, una d’Alicia Infante i dues de Jana Fernández. L’Infantil-Aleví és primer amb 13 victòries en 13 partits.