L’Oliveirense i el Liceo, els possibles rivals en els quarts de final de la Lliga Europea

L’Oliveirense i el Liceo, els possibles rivals en els quarts de final de la Lliga Europea

L’equip portuguès és l’actual líder, mentre que el Liceo és segon però també amb 12 punts Si el Liceo guanya i l’Oliveirense fa el mateix, la primera posició del grup D es decidirà per la diferència de gols

El Barça Lassa ja és als quarts de final de la Lliga Europea. Però encara no coneix qui serà el seu rival, que es coneixerà el pròxim 6 de febrer. I és que en el grup D hi ha una lluita aferrissada per la primera posició entre l’Oliveirense portuguès i el Liceo de la Corunya. Tots dos compten amb 12 punts i en els seus enfrontaments directes tots dos van guanyar un partit, i per la mateixa diferència. Per tant, en cas d’empat a punts, tot es resoldrà pel ‘goal-average’, la diferència de gols a favor i en contra que actualment és de +11 per als d’Oliveira de Azeméis i de +10 per al Liceo .

Les possibilitats

Si l’Oliveirense guanya el seu partit a casa contra el Viareggio haurà d’esperar que el Liceo no superi el Basilea per més gols dels que ell hagi marcat. Si el conjunt gallec guanya el seu partit per més gols que l’Oliveirense, els de Carlos Gil seran els rivals del FC Barcelona Lassa en els quarts de final de la Lliga Europea, tenint el factor pista a favor.

En cas de derrota de l’Oliveirense a casa contra el Viareggio, el Liceo en tindria prou amb un punt per passar com a primer. En cas d’empat portuguès el Liceo hauria de guanyar per poder ser primer del seu grup. El mateix passa en sentit contrari: si el Liceo perd, l’Oliveirense en té prou amb un empat per ser primer de grup –li podria valer la derrota per menys gols que la del Liceo-. En cas d’empat del Liceo, l’empat de l’Oliveirense li valdria per ser primer. Una derrota del Liceo tanmbé deixaria en safata el lideratge portuguès.

Els resultats

En els dos enfrontaments directes entre el Liceo i l'Oliveirense tots dos equips han guanyat per dos gols de diferència. En el partit disputat a Oliveira de Azeméis els locals van superar el Liceo per 4-2, mentre que en el partit disputat a La Corunya el resultat va ser de 5-3. Amb els seus pròxims rivals, l’Oliveirense va vèncer per 5-7 a la pista del Viareggio i el Liceo va guanyar per 3-5 el Basilea a principis de desembre.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut