Local

Com els van les coses als jugadors del Barça Lassa

Resum de la participació dels jugadors blaugrana després de dues jornades de l’Europeu i de l’Asiàtic

Dotze jugadors del Barça d’handbol ja fa dues jornades que disputen els seus campionats continentals respectius

Sorhaindo i Syprzak, davant un duel decisiu

Polònia, amb el blaugrana Kamil Syprzak, i França amb Cedric Sorhaindo, comanden el Grup A amb dos triomfs en dos partits. Avui, dimarts, a les 20.30 h, es veuran les cares per decidir el primer lloc del grup.

A més d’aquest fet, el liderat del grup, els punts obtinguts davant els rivals classificats per a la fase següent compten. Per tant, el partit d’avui és un partit cabdal per als dos blaugranes.

Kiril Lazarov, amb Macedònia, també juga en aquest grup, i ha caigut davant els seus companys de França i Polònia. Un triomf avui a les 18.15 h davant Sèrbia permetria a Macedònia el pas a la segona fase.

Màxima igualtat per a Kopljar i Sigurdsson

Al Grup B, on hi ha Croàcia amb Marko Kopljar i Islàndia amb Gudjon Valur Sigurdsson, la igualtat és total, ja que tots els equips han guanyat un partit i han perdut l’altre.

Per desfer aquest empat Croàcia juga dimarts a les 18.15 h davant Islàndia. Un triomf classifica per a la segona fase la selecció que l'assoleixi.

Espanya busca el primer lloc

Després de l’empat a 24 dilluns davant Eslovènia, Espanya, amb cinc blaugranes a les seves files, vol finalitzar en primer lloc del Grup C.

Un triomf a la darrera jornada davant Suècia els donaria el primer lloc. I, si Eslovènia entra, podria passar amb 3 punts (4 si no entra).

Noddesbo i Dinamarca, en estat òptim

Els danesos lideren el Grup D amb dos triomfs en dos partits i esperen Hongria a la darrera jornada per poder assolir tres triomfs i liderar el pas a la fase següent.

Saric domina l’Asiàtic

Qatar, amb Danjel Saric sota pals, ha guanyat els dos primers partits davant Oman i Síria. Amb la qualificació olímpica ja assolida, Qatar vol revalidar el títol de campió d’Àsia.

El proper repte de Danjel Saric és el partit de dimecres amb el Japó, a les 14 h de Barcelona.

Més notícies aquí