Com els van les coses als jugadors del Barça Lassa

Com els van les coses als jugadors del Barça Lassa

Resum de la participació dels jugadors blaugrana després de dues jornades de l’Europeu i de l’Asiàtic

Dotze jugadors del Barça d’handbol ja fa dues jornades que disputen els seus campionats continentals respectius

Sorhaindo i Syprzak, davant un duel decisiu

Polònia, amb el blaugrana Kamil Syprzak, i França amb Cedric Sorhaindo, comanden el Grup A amb dos triomfs en dos partits. Avui, dimarts, a les 20.30 h, es veuran les cares per decidir el primer lloc del grup.

A més d’aquest fet, el liderat del grup, els punts obtinguts davant els rivals classificats per a la fase següent compten. Per tant, el partit d’avui és un partit cabdal per als dos blaugranes.

Kiril Lazarov, amb Macedònia, també juga en aquest grup, i ha caigut davant els seus companys de França i Polònia. Un triomf avui a les 18.15 h davant Sèrbia permetria a Macedònia el pas a la segona fase.

Màxima igualtat per a Kopljar i Sigurdsson

Al Grup B, on hi ha Croàcia amb Marko Kopljar i Islàndia amb Gudjon Valur Sigurdsson, la igualtat és total, ja que tots els equips han guanyat un partit i han perdut l’altre.

Per desfer aquest empat Croàcia juga dimarts a les 18.15 h davant Islàndia. Un triomf classifica per a la segona fase la selecció que l'assoleixi.

Espanya busca el primer lloc

Després de l’empat a 24 dilluns davant Eslovènia, Espanya, amb cinc blaugranes a les seves files, vol finalitzar en primer lloc del Grup C.

Un triomf a la darrera jornada davant Suècia els donaria el primer lloc. I, si Eslovènia entra, podria passar amb 3 punts (4 si no entra).

Noddesbo i Dinamarca, en estat òptim

Els danesos lideren el Grup D amb dos triomfs en dos partits i esperen Hongria a la darrera jornada per poder assolir tres triomfs i liderar el pas a la fase següent.

Saric domina l’Asiàtic

Qatar, amb Danjel Saric sota pals, ha guanyat els dos primers partits davant Oman i Síria. Amb la qualificació olímpica ja assolida, Qatar vol revalidar el títol de campió d’Àsia.

El proper repte de Danjel Saric és el partit de dimecres amb el Japó, a les 14 h de Barcelona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut