Pas endavant dels jugadors del Barça Lassa a l’Europeu

Pas endavant dels jugadors del Barça Lassa a l’Europeu

Syprzak, Lazarov, Sorhaindo i Kopljar certifiquen el pas a la segona fase. Sigurdsson, amb Islàndia, queda eliminat

Els Grups A i B de l’Europeu d’handbol a Polònia van tancar ahir els seus partits. Kamil Syprzak van contribuir amb sis gols al triomf per 31 a 25 de Polònia a França, on el blaugrana Cedric Sorhaindo va marcar dos gols.

Lazarov i Kopljar, ‘IN’; Sigurdsson, ‘OUT’

Macedònia, amb quatre gols de Kiril Lazarov, va empatar a 27 davant Sèrbia, i la diferència de gols a favor i en contra del global va classificar la selecció del blaugrana com a tercera del Grup A.

Marko Kopljar va marcar tres gols en el triomf de Croàcia (37-28) sobre la Islàndia de Sigurdsson, que va anotar sis gols.

Amb aquesta victòria Croàcia finalitza segona del Grup B i passa a la segona fase, i Islàndia queda eliminada.

La segona fase

A la segona fase de la competició s’ajunten els tres primers classificats del Grup A i del Grup B, en un grup de sis equips i el mateix sistema, amb els tres primers classificats dels Grups C i D, en un altre grup.

Els equips del Grup A passen a aquesta fase amb els punts obtinguts davant els rivals classificats del seu grup, i hauran de jugar tres partits amb els equips del Grup B. El mateix passa amb els que es classifiquin dels Grups C i D.

Per tant, Polònia ha passat amb 4 punts; França i Croàcia, amb 2, i Macedònia, amb 0. Els dos primers classificats de cada grup juguen semifinals, i el tercer i el quart jugaran del cinquè al vuitè lloc.

Els partits per a avui amb jugadors del Barça Lassa

A les 20 h Espanya juga davant Suècia. Un triomf de la selecció espanyola podria donar el pas amb 4 punts a la segona fase.

Amb el mateix objectiu i a la mateixa hora, la Dinamarca de Jesper Noddesbo jugarà davant Hongria el darrer partit del Grup D.

A la vegada, i a les 14 h de Barcelona, Danjel Saric juga amb Qatar la tercera jornada del campionat asiàtic davant el Japó.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut