Ensopegada a Girona

Tot i dominar el duel durant 33 minuts, el Barça CBS perd a la pista del GEIEG (70-65) i cedeix el liderat de Copa Catalunya al conjunt gironí

El primer equip femení viatjava fins a Girona per jugar contra el GEIEG, equip amb el qual compartia el liderat del grup. El duel va ser molt semblant al de la primera volta, amb avantatges favorables a les blaugranes superiors als 10 punts fins que el conjunt local va aconseguir capgirar el marcador i endur-se la victòria.

El partit va començar amb clar domini del Barça CBS, marcant el ritme que més li convenia i aconseguint dominar el rebot defensiu, fet que permetia arribar al final del primer quart amb un avantatge de 14 punts. En el segon període es va capgirar la dinàmica i l’equip local, mitjançant Roig, va aconseguir portar el ritme que més li interessava. Va ser un maldecap per a les visitants, que no aconseguien aturar-la. Al descans s’hi arribaria amb un avantatge mínim de quatre punts.

Domini insuficient

A la represa el Barça CBS va tornar a tenir avantatges superiors als 10 punts, però en cap moment aconseguia trencar definitivament el matx, en part per les imprecisions i, novament, per una Roig que aconseguia evitar que el seu equip perdés les opcions de remuntada. El darrer quart va ser de clar domini local i el primer equip blaugrana no va poder fer res per evitar la derrota. En dos minuts va passar a tenir un desavantatge de 10 punts. Al final, la defensa i l’encert als darrers atacs van evitar una derrota més àmplia.

El pròxim partit serà aquest dissabte 23 de gener a les 18 hores contra el Petropinto ASFE Sant Fruitós.

Consulta els resultats i la classificació.