Bartomeu: “La vida amb Leo Messi és molt més fàcil”

Bartomeu: “La vida amb Leo Messi és molt més fàcil”

El president del FC Barcelona explica en una entrevista a la revista francesa France Football el funcionament del Club i els seus objectius

Josep Maria Bartomeu explica en aquesta entrevista a la revista francesa, coorganitzadora del Ballon d’Or, el que representa Leo Messi per al FC Barcelona. El president del Barça ho resumeix en una frase: “La vida amb Leo Messi és molt més fàcil”. Bartomeu reconeix que si hagués pogut votar en aquest premi ho hauria fet pel jugador argentí “per les seves estadístiques, pel seu talent i també perquè sempre ha estat en els moments decisius de la temporada”.

El president del FC Barcelona explica que aquest premi és també un reconeixement a l’aposta del Club per una manera d’entendre el futbol: “Messi és el símbol de l’èxit de la Masia (…) i la Pilota d’Or és el reconeixement al bon treball. Sense voler parlar de monopoli, crec que podem dir que des de fa 10 anys dominem la Pilota d’Or, amb Messi, Xavi, Iniesta, i ara amb Neymar”.

Bartomeu afegeix que l’important de la Pilota d’Or no és l’impacte econòmic que pugui suposar per al Club, sinó “que els nostres socis siguin feliços i se sentin orgullosos dels seus jugadors i del seu equip”.

Una idea irrenunciable

“Som fidels a la nostra filosofia de formació i de joc, que ha evolucionat una mica amb la incorporació de jugadors com Ronaldinho i ara amb Neymar. Estic convençut que serà un jugador molt gran”, diu Bartomeu amb referència a l’actual davanter brasiler del FC Barcelona.

 Bartomeu repassa també en l’entrevista la vessant institucional del Club. “El Barça és un club admirat i estimat amb més de 450 milions de fans a tot el món. L’objectiu és arribar a uns ingressos de mil milions d’euros el 2021. El futbol creix i hem de ser un dels actors d’aquest creixement”, explica el president del FC Barcelona, que reconeix que en aquesta pugna dins del mercat del futbol el gran rival és la Premiere League.

Bartomeu defineix finalment el Barça com un club que té les seves arrels a Catalunya i a Barcelona, però alhora global, que té aliances amb institucions referents al món com l’Unicef, la Fundació Bill & Melinda Gates i el COI, entre d’altres.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut