Qui és el màxim golejador del Barça Lassa a l’Europeu?

Qui és el màxim golejador del Barça Lassa a l’Europeu?

El jugador que marca més gols a la Lliga Bauhaus Asobal i a la VELUX EHF Champions League també comanda la classificació de golejadors blaugrana a Polònia

Kiril Lazarov és l’home gol dels blaugranes que estan jugant l’Europeu de Polònia. A la fi de la primera fase de la competició, Lazarov ha marcat 21 gols i se situa en segon lloc de la llista de golejadors del campionat d’Europa per darrere de l’exblaugrana Rutenka. Amb 21 gols també figura el jugador del planter del FC Barcelona Valero Rivera.

Lazarov, home gol

Fer gols és una pràctica habitual en el joc de Kiril Lazarov. A la Lliga Bauhaus Asobal és el màxim golejador del FC Barcelona Lassa amb 78 gols.

A la VELUX EHF Champions League, el lateral macedoni del Barça d’handbol també lidera la classificació golejadora blaugrana amb 68 gols.

Sigurdsson i Syprzak, eficàcia i efectivitat

L’extrem islandès del FC Barcelona, Gudjon Valur Sigurdsson, ha marcat 17 gols a l’Europeu. De tota manera, no podrà incrementar aquesta xifra, ja que Islàndia no ha passat a la segona fase.

Kamil Syprzak amb Polònia és un dels referents dels amfitrions. Syprzak ha marcat 14 gols de 15 llançaments, amb una efectivitat del 93%.

Les dades de Gonzalo Pérez de Vargas

No acostuma a marcar gols, però és un baluard al FC Barcelona i a la selecció espanyola. Gonzalo Pérez de Vargas comparteix la porteria de la selecció estatal amb l’exblaugrana Arpad Sterbik i està disputant un Europeu de mèrit, tal com demostra el 40% d’aturades que va realitzar davant Suècia.

El porter toledà porta un percentatge global d’aturades del 31% i un 22% d’aturades en llançaments dels dels 7 metres.

Jallouz debuta a l’Africà

Avui dijous arrenca el campionat africà d’handbol que es juga al Caire (Egipte). Wael Jallouz amb Tunísia debuta davant Líbia.

Tunísia aspira a obtenir el títol de Campió d’Àfrica, i Jallouz és una peça clau dels sistemes ofensius dels del nord d’Àfrica.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut