Carta de Javier Mascherano

Carta de Javier Mascherano

Text íntegre del jugador del FC Barcelona Javier Mascherano

Per mitjà del text present vull aclarir algunes qüestions lligades a les últimes notícies sobre la meva persona. Avui he arribat a un acord amb Hisenda d'Espanya, amb sentència ferma i aprovació de totes les parts. Així, un cop resolta la part legal i amb la tranquil·litat de tenir regularitzada la meva situació fiscal, vull fer un breu descàrrec.

Després d'acordar la meva arribada al Futbol Club Barcelona, vaig contractar un prestigiós Estudi Fiscal Espanyol, amb professionals de renom i excel·lent reputació. D'acord amb la meva situació, ells em van recomanar determinades estructures, totes dins el marc legal, notificant-me sempre que eren procediments habituals, transparents i acceptats per la llei. Vaig ser assessorat per aquests professionals des de l'any 2010 fins al 2014, quan vaig decidir canviar d'estudi davant el procés que s'havia iniciat en la meva contra i amb evidències que el meu problema era ja no potencial, sinó una realitat. Els meus nous assessors em van recomanar pagar els impostos reclamats per Hisenda, presentant el que es diuen 'rectificacions' sobre tots els exercicis fiscals. Ara, finalment i després d'una amarga espera, arriba aquest acord, que em torna la tranquil·litat de tenir les meves obligacions al dia.

Sóc un esportista professional, no tinc grans coneixements de qüestions impositives ni legals. Per tant, he de buscar el suport de gent que sí que fa servir aquests temes tècnics i, per a mi, complexos. Durant tota la meva carrera he estat una persona honesta i responsable, respectant els meus companys, els clubs que he representat i els països on em va tocar viure. Aquesta situació que em toca travessar la prenc com una experiència més, de la qual surto enfortit i molt tranquil pel fet de saber que estic novament en regla. Em reservo la possibilitat de prendre mesures contra aquells que em van assessorar malament recomanant-me una cosa que no era correcta.

Els saludo cordialment,

Javier Mascherano

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut