Dos del Barça Lassa amb Espanya i un amb el Brasil

Dos del Barça Lassa amb Espanya i un amb el Brasil

Sedano i Lin, amb Espanya, i Bateria, amb el Brasil, viatgen amb les seves seleccions

Després de la victòria del FC Barcelona Lassa davant del Peníscola RehabMedic per 5-1, l’equip disposarà d’uns dies de festa per la disputa de l’Europeu de Sèrbia i del Premundial, però tres blaugranes han estat cridats per les seves seleccions i no pararan.

El FC Barcelona Lassa aportarà dos jugadors a la selecció espanyola de futbol sala per disputar el Campionat d’Europa de Sèrbia. Els jugadors triats són Paco Sedano i Ángel Velasco Lin. Aicardo es va lesionar al partit davant del Jaén Paraíso Interior i també va haver de caure de la convocatòria. Si no estigués lesionat, una altre jugador blaugrana, Sergio Lozano, hauria estat cridat pel seleccionador, ja que és un dels puntals de José Venancio López els darrers anys.

Volen millorar la tercera plaça

La selecció espanyola intentarà millorar la tercera plaça aconseguida ara fa dos anys a Bèlgica, en què la Itàlia de Saad es va proclamar campiona, i per això començarà a preparar aquest torneig a Torrejón de Ardoz davant de Polònia. A la primera fase de grups, els espanyols hauran de jugar el 2 de febrer davant d’Hongria i el 6 amb Ucraïna a Belgrad. Els dos millors passaran a la fase següent i es creuaran amb el grup de Sèrbia, Bulgària i Eslovènia. Les semifinals es jugaran el dijous 11 de febrer i la final, el 13.

El Brasil busca la classificació per al Mundial

Per la seva banda, Bateria ha estat l’únic jugador brasiler que marxarà amb el seu país per disputar el Premundial de Colòmbia. Juntament amb el Brasil es troben al grup el Paraguai, Veneçuela, el Perú i l'Equador, i només dos d’aquests passaran a la fase següent. L’altre grup està format per l'Argentina, Colòmbia, Xile, l'Uruguai i Bolívia. Els quatre equips que juguin les semifinals ja estaran classificats per al Mundial de finals del 2016 a Colòmbia.

La resta de blaugranes, de festa fins a l’1 de febrer

Marc Carmona ha decidit donar festa a la resta dels seus jugadors fins al dilluns 1 de febrer, quan es retrobaran una altra vegada per tornar a entrenar-se tots junts. Per la seva banda, tant Ferrao com Sergio Lozano i Aicardo es quedaran a Barcelona, seguint el procés de recuperació de les lesions que arrosseguen, per mirar d’afrontar el tram fins a la Copa d’Espanya amb les màximes garanties de tornar a guanyar un torneig que s’ha resistit les dues darreres temporades.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut