L’ICG Software Lleida, un rival sempre complicat al Palau

L’ICG Software Lleida, un rival sempre complicat al Palau

En dues de les seves últimes cinc visites el conjunt lleidatà ha aconseguit el triomf al Palau Blaugrana El curs 2012/13 va vèncer per 5-6, mentre que el curs 2008/09 ho va fer també per la mínima (1-2)

L’ICG Software Lleida visita aquest dissabte, a les 20 hores i en directe per Barça TV, el FC Barcelona Lassa en la que serà l’última jornada de la primera volta de l’OK Lliga. Això significa que es coneixeran els vuit equips que disputaran la Copa del Rei de Reus 2016 i un d’ells pot ser el Lleida, que té opcions de ser un dels classificats. Actualment és el 8è classificat, amb 20 punts, però no té assegurada la seva presència en una jornada que viurà enfrontaments directes. Per tant, hi ha molt en joc al Palau i el Barça Lassa n’és conscient.

Saben què és guanyar

A banda de necessitar sumar per entrar a la Copa del Rei sense dependre d’altres resultats, el Lleida Llista sap què és vèncer al Palau Blaugrana. El passat recent ens demostra que l’equip que entrena l’exjugador de l’Igualada Albert Folguera ha tingut grans resultats a Barcelona. Per tant, caldrà estar atents des del primer minut. I és que el curs 2012/13 els de la Terra Ferma van vèncer per 5-6 en un matx en què van sobresortir Lluís Rodero i Carlos Trilla, amb tres gols cadascú, i que encara formen part de la plantilla lleidatana. La segona victòria de l’ICG Software Lleida a Barcelona data del curs 2008/09 quan va vèncer per 1-2.

Els perills actuals

Aquest curs 2015/16 l’ICG Software Lleida compta amb un dels màxims golejadors de la categoria. Es tracta d’Andreu Tomàs, que ja ha marcat un total de 20 gols. Als seus 29 anys, el davanter català es troba en un gran moment de forma i és l’estilet ofensiu de l’equip de Folguera, que també compta amb jugadors perillosos com Manu Necchi (8 gols) o Lluís Rodero (7 gols). A la porteria hi ha Lluís Tomàs, germà del golejador, que ha rebut 54 gols en 14 partits i és un dels porters més segurs de la competició.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut