El FC Barcelona revalida el títol de campió de Catalunya de Clubs

El FC Barcelona revalida el títol de campió de Catalunya de Clubs

Es va celebrar aquest passat cap de setmana a la pista coberta de Sabadell i el Barça va proclamar-se'n campió tant en categoria masculina com en femenina

El FC Barcelona ha revalidat el títol de campió de Catalunya de Clubs aquest cap de setmana passat a Sabadell. En categoria masculina els blaugranes han guanyat amb un total de 94 punts, divuit més que el segon classificat, el CA Igualada, mentre que en categoria femenina s’han endut el títol amb 98 punts, quinze més que l’Agrupació, amb 83 punts.

Cal destacar els rècords dels campionats de Cristina Lara en 60 metres amb un temps de 7,52 segons, mentre que Caridad Jerez ha fet el mateix en els 60 metres tanques amb 8,27 segons. Montse Mas, amb un temps de 2.08.24 m, és també rècord d’Espanya W25.

També atletes blaugranes, però no al Campionat de Sabadell, han realitzat dos grans marques i un rècord d’Espanya: Manuel Olmedo ha fet la millor marca en els 1.000 metres amb un temps de 2.18.24 m, i Lucas Bua, en els 500 metres promesa i absolut a l’aire lliure, ha fet un temps d’1.01.84.

Finalment, Ángel David Rodríguez ha obtingut un rècord d’Espanya W24 en els 60 metres amb un temps de 6.76 m.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut