El FC Barcelona celebra el primer taller de cocreació amb empleats

El FC Barcelona celebra el primer taller de cocreació amb empleats

La iniciativa vol implicar els professionals dels diferents departaments del Club en el procés de millora dels objectius estratègics de l’Entitat

El FC Barcelona segueix innovant. En aquesta línia d’acció, el Club ha celebrat el primer taller de cocreació amb un grup d'empleats, que se suma al que ja va realitzar fa uns mesos amb un grup de socis. Es tracta d’un projecte del Departament d’Innovació de l’Entitat que pretén afavorir la participació i l’aportació d’idees dels seus treballadors.

El director general del Club, Nacho Mestre, ha donat la benvinguda a un nodrit grup d’empleats que s’han reunit a l’Auditori 1899 i que, al llarg de tres hores, ha compartit, debatut i proposat idees per millorar els processos i la metodologia interna de treball, atès que ajuden a desenvolupar la cultura de la innovació.

La iniciativa vol implicar els professionals en el procés de millora dels objectius estratègics de l'Entitat. Els coneixements, l’experiència i les idees dels treballadors del Barça, segons Mestre, ajudaran el Club a créixer i a consolidar el seu lideratge global.

El taller de cocreació s’emmarca dins l’esforç del Club per la innovació, eix fonamental del Pla Estratègic de la Junta Directiva del FC Barcelona per als pròxims sis anys, que serà el full de ruta de la gestió del Club durant aquest període.

Durant la presentació de l’acte participatiu, Mestre ha recordat la màxima de l’Entitat per implementar els nous processos de treball: “Creiem en els somnis”. El Club vol consolidar la idea que, amb l’ajuda i la participació de tots els seus empleats, la consecució de qualsevol objectiu és possible.

Durant la sessió, els treballadors del FC Barcelona han començat a definir un seguit de propostes i projectes que se sumen a l’agenda interna del Club per seguir innovant en tots els processos que configuren l’àmbit laboral, de negoci i de la comunicació interna i externa de l’Entitat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut