CB Prat - FC Barcelona Lassa B: Triomf contundent per sumar la desena (79-94)

El Barça B fa una primera part magnífica i s’emporta el duel de filials de la LEB Or Marc Garcia, amb 22 punts, i Mbaye i Barton amb 14, els màxims anotadors d’un Barça B amb balanç positiu

El Barça Lassa B ha sumat aquest dissabte la desena victòria de la temporada a la pista del CB Prat en un matx molt important de cara a possibles empats al tram final de temporada. I és que els d’Alfred Julbe, que tornen a tenir balanç positiu de deu victòries i nou derrotes, van dominar el duel des del principi amb el 11-27 del primer període. A la segona part els blaugranes van saber administrar l’avantatge i es van endur un partit que els situa en novena posició a la taula.

Solvència blaugrana

L'enfrontament a la pista del Prat era clau per agafar un triomf més de renda sobre un rival en creixement. Els homes d’Alfred Julbe, conscients d’aquest fet, van sortir molt seriosos i van començar a imposar les primeres diferències gràcies a les cistelles de Marc Garcia, autor de 13 punts als primers minuts. Amb el 3-19 els blaugranes començaven a avançar-se al marcador, i els setze de diferència al final del primer quart així ho van corroborar (11-27). Al segon quart els locals van reaccionar, van estar més fins en atac, però el filial va respondre amb un bon joc col·lectiu i els punts de Xavi Moix, Barton i Lakovic per marxar al descans amb un còmode avantatge (33-56).

Al segon temps el CB Prat, com era d’esperar, va reaccionar esperonat pel seu públic i es va emportar el parcial per 24-19 amb uns bons minuts de Xabi López (57-75). Els homes de Julbe, conscients que només un cataclisme els podia privar de la victòria, en van prendre nota i van saber superar moments de dificultat al darrer període per acabar sumant la desena victòria de la temporada per 79-94, que apropa l’equip a un dels seus grans objectius, fer créixer els seus jugadors mantenint la categoria a la divisió de plata.