FC Barcelona Lassa - ICG Software Lleida: Amb l'objectiu de ser campió d'hivern

FC Barcelona Lassa - ICG Software Lleida: Amb l'objectiu de ser campió d'hivern

Els blaugranes reben un Lleida que es juga l’accés a la Copa del Rei i que no ho posarà gens fàcil Els de Ricard Muñoz volen acabar la primera volta com a campions d’hivern i per aconseguir-ho no poden fallar a casa

El Barça Lassa rep aquest vespre (20h, Barça TV i streaming) l’ICG Software Lleida en la que serà l’última jornada de la primera volta i en la qual hi ha molt en joc per a tots dos equips. Per als blaugranes, que es disputen el fet de ser campions d’hivern i de poder augmentar el seu lideratge a l’OK Lliga, i per a l’equip lleidatà, que pot disputar la Copa del Rei si aconsegueix sumar al Palau Blaugrana. Per tant, serà un matx amb més que tres punts en joc.

El rival

Es troba en una bona línia de joc. Actualment és 8è classificat, amb 20 punts, i es troba en plaça de Copa del Rei. Però la igualtat que hi ha a la part alta –del quart classificat al desè hi ha tres punts- fa que els d’Albert Folguera necessitin del triomf –o si més no puntuar- per assegurar-se la seva presència a Reus el pròxim mes de febrer. Un dels seus màxims perills és el davanter Andreu Tomàs, que ha marcat 20 gols en 14 partits, mentre que Manu Necchi i Lluís Rodero també veuen porteria amb facilitat.

El Barça

Arriba a aquest partit en un gran moment de forma. Ha superat els duels contra el Liceo, el Reus i el Breganze amb nota i aquest dissabte vol fer el mateix al Palau Blaugrana. Per ser campió d’hivern, sense dependre del Vic-Liceo, els de Ricard Muñoz han de sumar i contra l’ICG Software Lleida caldrà treballar de valent. Tots els jugadors disponibles, a excepció d’Edu Lamas, estaran a les ordres del tècnic català del Barça.

[[BOTOVERMELL::STREAMING++BARÇA-LLEIDA::https://tickets-fcb.fcbarcelona.com/fcbpalau/ca_ES/entradas/evento/4093/session/233041/step1r2?_ga=1.145461815.2051597907.1428528502::HOR::NF::TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut