El Barça Lassa B cau mes i mig després a la Primera Nacional

El Barça Lassa B cau mes i mig després a la Primera Nacional

Els de Jordi Camps cauen per 2-0 contra el Sant Cugat i cedeixen el lideratge de la Primera Nacional a l’Alcobendas El Sub-23, el Juvenil i l’Infantil compten els seus partits per victòries en un bon cap de setmana

El Barça Lassa B va caure aquest cap de setmana a la pista del Sant Cugat per 2-0. Els blaugranes, que es van quedar sense marcar un gol per primer cop aquest curs, no van poder superar l’equip del Vallès Occidental, que amb el triomf se situa sisè a la taula. El filial barcelonista va marxar al descans amb 0-0 al marcador, però al segon temps els gols de Farnés i Gilabert van situar el 2-0 final que permet a l’Alcobendas recuperar el lideratge de la competició. El Barça B, doncs, acaba la primera volta de la Primera Nacional en segona posició.

El juvenil de Jordi Roca va vèncer per 6-3 el GEIEG gironí i segueix primer del seu grup preferent. El pròxim partit serà a la pista del sempre difícil CP Voltregà. L’Infantil, per la seva banda, va guanyar per 1-9 a la pista del Sentmenat i continua en el seu frec a frec particular amb l’Arenys de Munt, un dels equips aspirants a guanyar el Campionat de Catalunya. Aquest cap de setmana els de Ricard Hernáez rebran el Palafrugell.

Finalment, el Sub-23 va vèncer el Lleida Llista per 5-3 en un duel que es va disputar al Palau un cop va acabar el partit del primer equip. Els blaugranes segueixen quarts a la taula amb 12 punts.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut