Dues golejades a domicili del planter

Dues golejades a domicili del planter

Els dos equips menors femenins del Barça van vèncer de manera aclaparadora als camps del Viladecans i de l’Espanyol

En un cap de setmana sense partits del primer equip i del filial, els dos equips menors de la base femenina barcelonista van obtenir dos excel·lents resultats en els seus compromisos a domicili.

Viladecans – Juvenil-Cadet (0-8)

Després de dos empats, el conjunt blaugrana va tornar a la dinàmica triomfal a Viladecans, on va controlar la situació en tot moment. El partit va quedar resolt al primer temps, amb sis gols visitants. Clàudia Pina, amb quatre dianes, va ser la jugadora més efectiva. També van marcar Mireia Carrasco, Andrea Martínez, Maria Llompart i Candela Andújar. D’aquesta manera, les noies d’Albert Tauste es mantenen líders amb un punt més que l’Espanyol.

Espanyol – Infantil-Aleví (2-7)

Les culers segueixen comptant tots els seus compromisos per victòries. Aquesta vegada es van imposar a un Espanyol B que es va avançar molt aviat. Però la reacció del conjunt dirigit per David Forcat va ser fulgurant. Tres gols de Viktoria Adrianova, tres més de Natàlia Muñoz i un altre de Carla Aceituno van segellar la brillant remuntada, tot i que es va desaprofitar un penal. Amb aquest 2-7 el Barça augmenta el seu avantatge respecte al seu perseguidor fins als sis punts.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut