Sorteig per repartir les entrades de Londres, aquest dijous

Sorteig per repartir les entrades de Londres, aquest dijous

S’han sol·licitat 4.996 entrades, i s’han superat per tant les 2.033 de què disposa el Club per als socis que vulguin assistir a l’Arsenal-Barça de la Lliga de Campions del 23 de febrer

La demanda per veure en directe des de l’Emirates Stadium de Londres l’anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions entre l’Arsenal i el Barça, que es disputarà el dimarts 23 de febrer,  ha superat el nombre d’entrades que el Club posa a disposició dels socis. Aquest dimecres, a les 19 hores, s’ha tancat el termini de sol·licitud exclusiu per als socis, i les peticions han estat de 4.996 entrades, agrupades en 2.044 peticions.

D’aquesta manera, s’han superat les 2.033 entrades que el Club posa a disposició dels socis, i per tant, tal com estava previst, aquest mateix dijous 28 de gener a les 10 hores hi haurà un sorteig davant notari a la Sala de Juntes, per assignar les entrades entre els socis que ho han sol·licitat.

Per a aquest partit, el FC Barcelona disposa d’un total de 2.990 entrades que tenen un preu únic de 90 euros. Com és habitual, el 85% d’aquestes entrades es reparteixen entre els socis (2.033) i les penyes (509). La resta d’entrades es destinaran a compromisos esportius i institucionals del Club i als patrocinadors.

Vola a Londres per 228 euros

El FC Barcelona ofereix als seus socis la possibilitat de viatjar a Londres en avió, a través de FCBViatges, per assistir al partit d’anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions que disputaran l’Arsenal i el FC Barcelona a l’Emirates Stadium.

L’avió sortirà el mateix dia 23 de febrer en què se celebrarà el partit i tornarà un cop acabat l’enfrontament. Els preus són de 228 € per als socis i de 255 € per als penyistes, i no inclouen l’import de l’entrada. Aquest desplaçament únicament s’ofereix a aquells socis o penyistes que disposin d’entrada.

Les places són limitades i el límit per garantir la sortida del vol xàrter és de 176 persones. La data límit d’inscripció és el 5 de febrer a les 12 hores.

Per a més informació cal adreçar-se a fcbviatges@halcon-viajes.es, trucar al telèfon 93 521 55 19 o a qualsevol oficina d'Halcón Viatges o Viatges Ecuador.

[[BOTOVERMELL::PROGRAMA DEL++DESPLAÇAMENT::http://media3.fcbarcelona.com/media/asset_publics/resources/000/211/403/original/VOL_01DIA_ARSENAL_-_cat_-.v1453741408.pdf::HOR::::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut