Hakanson, cedit al Baloncesto Sevilla

Hakanson, cedit al Baloncesto Sevilla

El jove base suec s’ha desvinculat del VEF Riga, club on estava cedit, per continuar amb la seva progressió a la Lliga Endesa

El FC Barcelona Lassa i el Baloncesto Sevilla ha arribat a un acord per a la cessió fins a final de temporada de Ludde Hakanson, base suec que s'ha format a les categories inferiors del club blaugrana. El jove base, de 19 anys (22/3/1996, Matteus) i 1.94 d'alçada, s'incorpora a l'entitat sevillana després d'haver jugat aquesta temporada, també en qualitat de cedit pel FC Barcelona, al VEF Riga letó.

Formació blaugrana

Hakanson es va formar a les categories inferiors de l’Alvik Basket del seu país natal abans d'arribar al planter del FC Barcelona a l'estiu de 2011, encara en edat cadet. Dos anys després, compatibilitzant la seva presència entre el júnior i el filial del club blaugrana, es va convertir en el jugador més jove a participar a l'Europeu absolut de Eslovenia'2013 amb la selecció de Suècia.

Després de passar una temporada al filial blaugrana, el ja nou jugador del Baloncesto Sevilla va formar part la temporada 2014/15 del primer equip del FC Barcelona, sent tercer base a les ordres del tècnic Xavi Pascual.

Un cessió profitosa

En la present campanya ha actuat cedit al VEF Riga de Letònia, jugant tant la lliga letona com la lliga bàltica. Hakanson ha fet una mitjana 10.1 punts, 5.4 assistències i 1.8 rebots en una mica menys de 22 minuts de joc per partit.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut