FC Barcelona – Athletic Club: Toca rematar la feina al Camp Nou

FC Barcelona – Athletic Club: Toca rematar la feina al Camp Nou

(21.30h / Canal+ Partidazo) Els de Luis Enrique, amb l’1-2 de l’anada, busquen segellar la classificació per a la seva sisena semifinal de Copa de forma consecutiva

El FC Barcelona és a un pas de seguir el seu camí en aquesta edició de la Copa del Rei. Aquesta nit, el Camp Nou serà l’escenari del tercer partit contra l’Athletic Club, el que posarà fi a aquesta trilogia d’enfrontaments jugats en només deu dies de diferència (21.30 h / Canal+ Partidazo). El sisè duel d’aquesta temporada entre els catalans i els bascos, després dels dos de la Supercopa d’Espanya, els dos de la Lliga i el partit d’anada d’aquests quarts de final.

Els blaugranes buscaran fer bo l’1-2 aconseguit a San Mamés, contra l’Athletic Club, en l’anada dels quarts de final, i classificar-se per a la que seria la seva 55a semifinal de la competició del KO, la sisena de forma consecutiva. Un 1-2 que, si fem cas a les estadístiques, hauria de ser talismà, ja que el Barça sempre ha passat ronda a la Copa amb aquest resultat. Concretament, són catorze les vegades que ho ha aconseguit. Ara volen seguir mantenint aquesta dada i sumar-ne una més.

A més a més, els de Luis Enrique tenenal  davant la possibilitat d'allargar la ratxa de 24 partits sense perdre. L’equip català, que no coneix la derrota des del 3 d’octubre, en Lliga contra el Sevilla, acumula 5 empats i 19 victòries. Una d’aquestes, el contundent 6-0 aconseguit fa precisament 10 dies contra l’Athletic Club, també al Camp Nou. Malgrat aquest darrer precedent a casa i l'1-2 a l’anada dels quarts de la Copa, Luis Enrique no se’n refia: “Sabem les dificultats que tenim quan juguem contra ells i no hi haurà cap tipus de confiança. L’objectiu és ser millors que l’Athletic i sortir a guanyar el partit. Espero el mateix rival que vam veure a l’anada i, per això, l’eliminatòria encara està per decidir”, ha comentat en la prèvia del partit.

Perquè l’Athletic Club no és un equip fàcil d’arronsar i el gol d’Aritz Aduriz els dóna esperances. Així doncs, visitarà el Camp Nou per buscar la remuntada. Hi confia l’equip i l’entrenador del conjunt basc, Ernesto Valverde: “Ho podem aconseguir i és qüestió d’insistir-hi”. “Amb el que té el Barça en l’atac, és difícil que no et marquin cap gol, però sabem el que hem de fer”, ha insistit.  

Els protagonistes

Per a aquest partit, el ‘txingurri’ ha convocat Iraizoz, Bóveda, Elustondo, Laporte, Eraso, San José, Beñat, Iago Herrerín, Susaeta, Etxeita, Mikel Rico, Gurpegi, Muniain, Aduriz, Balenziaga, Sabin Merino, Lekue i Williams, que es va perdre el partit de Lliga contra l’Eibar per una petita sobrecàrrega muscular.

Per la seva part, Luis Enrique no ha pogut convocar Arda Turan, amb procés febril. Malgrat tot, recupera a Neymar Jr i Gerard Piqué, absents a Màlaga, i a Luis Suárez, que ja ha complert els dos partits de sanció a la Copa. La llista completa de 18 jugadors és la següent: Ter Stegen, Masip, Piqué, I. Rakitic, Sergio, Dani Alves, A. Iniesta, Suárez, Messi, Neymar Jr, Mascherano, Bartra, Munir, Sergi Roberto, Adriano, Aleix Vidal, Vermaelen i Mathieu.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut