Local

L’Igualada Calaf Grup, rival als quarts de final de la Copa del Rei d’hoquei patins 2016

Els blaugranes, en cas de superar l’equip arlequinat, se les hauran a semifinals contra el vencedor del Noia-Caldes Vic-Reus i Liceo-Voltregà, les altres eliminatòries als quarts de final

El Barça Lassa d’hoquei patins ja coneix el seu rival als quarts de final de la Copa del Rei: l’Igualada Calaf Grup. L’equip de l’Anoia, que es va classificar per a la competició del KO a l’últim sospir, s’enfrontarà per tercer cop aquesta temporada al Barça Lassa. I és que després de veure’s les cares dos cops a la Lliga Catalana (3-1 a la Lligueta i 2-1 a semifinals) els de Ricard Muñoz també van vèncer en el partit de Lliga a Igualada (1-4). El matx es disputarà el pròxim dijous 25 en el primer partit dels quarts de final.

Pel que fa a la resta d’equips classificats, a l’altra part del quadre hi trobem les eliminatòries del Club Patí Vic – Reus Deportiu i del Hockey Club Liceo – Voltregà, que es disputaran el divendres 26. La Copa del Rei es disputarà al Pavelló Olímpic Municipal de Reus del 25 al 28 de febrer, i el Barça Lassa buscarà aconseguir un trofeu que se li resisteix des del 2012.

Gual: "L'Igualada és un equip competitiu i aquesta temporada ens han posat les coses molt difícils. A la Copa, a un únic partit, encara serà més complicat"

Marc Gual, en el sorteig realitzat aquest dijous a Reus, ha declarat: “L’Igualada es mereix estar a la Copa i no té res a veure que s’hagin classificat en l’última jornada”. En aquest sentit, el jugador blaugrana ha destacat que els de Ferran López són “un equip competitiu” i que aquesta temporada els han posat les coses “molt difícils”. “A la Copa, a un únic partit, encara serà més complicat. Tenen jugadors i una bona porteria per fer-ho”, ha afegit.

"Tots sabem què és la Copa del Rei, una competició molt bonica de jugar i molt atractiva per a tothom, i més per als equips més petits. Nosaltres tenim moltes ganes d’estar aquí a Reus i poder guanyar aquest partit”.

Ricard Muñoz: "És una Copa del Rei molt il·lusionant. L'Igualada té moltes virtuts i ha anat de menys a més"

Ricard Muñoz també ha assenyalat com es presenta la competició del KO: “És una Copa del Rei molt il·lusionant, molt oberta”. “El favoritisme no existeix perquè els equips petits tenen la possibilitat d’aconseguir un títol i els grans tenen la il·lusió d’arribar al més lluny possible”.

Respecte del rival, l’entrenador ha comentat: “Serà la quarta vegada que jugarem contra ells aquesta temporada, i això fa que hi hagi un gran coneixement entre els dos equips. Ells tenen moltes virtuts i han anat de menys a més”. “Haurem de preparar-nos durant aquest mes, tenint en compte que tenim compromisos importants a la Lliga i que haurem de fer un bon partit per superar l’Igualada”, ha afegit.

Més notícies aquí