L’Igualada Calaf Grup, rival als quarts de final de la Copa del Rei d’hoquei patins 2016

L’Igualada Calaf Grup, rival als quarts de final de la Copa del Rei d’hoquei patins 2016

Els blaugranes, en cas de superar l’equip arlequinat, se les hauran a semifinals contra el vencedor del Noia-Caldes Vic-Reus i Liceo-Voltregà, les altres eliminatòries als quarts de final

El Barça Lassa d’hoquei patins ja coneix el seu rival als quarts de final de la Copa del Rei: l’Igualada Calaf Grup. L’equip de l’Anoia, que es va classificar per a la competició del KO a l’últim sospir, s’enfrontarà per tercer cop aquesta temporada al Barça Lassa. I és que després de veure’s les cares dos cops a la Lliga Catalana (3-1 a la Lligueta i 2-1 a semifinals) els de Ricard Muñoz també van vèncer en el partit de Lliga a Igualada (1-4). El matx es disputarà el pròxim dijous 25 en el primer partit dels quarts de final.

Pel que fa a la resta d’equips classificats, a l’altra part del quadre hi trobem les eliminatòries del Club Patí Vic – Reus Deportiu i del Hockey Club Liceo – Voltregà, que es disputaran el divendres 26. La Copa del Rei es disputarà al Pavelló Olímpic Municipal de Reus del 25 al 28 de febrer, i el Barça Lassa buscarà aconseguir un trofeu que se li resisteix des del 2012.

Gual: "L'Igualada és un equip competitiu i aquesta temporada ens han posat les coses molt difícils. A la Copa, a un únic partit, encara serà més complicat"

Marc Gual, en el sorteig realitzat aquest dijous a Reus, ha declarat: “L’Igualada es mereix estar a la Copa i no té res a veure que s’hagin classificat en l’última jornada”. En aquest sentit, el jugador blaugrana ha destacat que els de Ferran López són “un equip competitiu” i que aquesta temporada els han posat les coses “molt difícils”. “A la Copa, a un únic partit, encara serà més complicat. Tenen jugadors i una bona porteria per fer-ho”, ha afegit.

"Tots sabem què és la Copa del Rei, una competició molt bonica de jugar i molt atractiva per a tothom, i més per als equips més petits. Nosaltres tenim moltes ganes d’estar aquí a Reus i poder guanyar aquest partit”.

Ricard Muñoz: "És una Copa del Rei molt il·lusionant. L'Igualada té moltes virtuts i ha anat de menys a més"

Ricard Muñoz també ha assenyalat com es presenta la competició del KO: “És una Copa del Rei molt il·lusionant, molt oberta”. “El favoritisme no existeix perquè els equips petits tenen la possibilitat d’aconseguir un títol i els grans tenen la il·lusió d’arribar al més lluny possible”.

Respecte del rival, l’entrenador ha comentat: “Serà la quarta vegada que jugarem contra ells aquesta temporada, i això fa que hi hagi un gran coneixement entre els dos equips. Ells tenen moltes virtuts i han anat de menys a més”. “Haurem de preparar-nos durant aquest mes, tenint en compte que tenim compromisos importants a la Lliga i que haurem de fer un bon partit per superar l’Igualada”, ha afegit.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut