El FC Barcelona recorrerà al Comitè d’Apel·lació

El FC Barcelona recorrerà al Comitè d’Apel·lació

A continuació reproduïm el comunicat del FC Barcelona sobre la decisió del Jutge Únic de la Competició

Us informem que el FC Barcelona recorrerà al Comitè d’Apel·lació de la Federació Espanyola de Bàsquet la decisió del Jutge Únic de la Competició, Juan Ramon Montero Estevez, de declarar-se incompetent respecte a la reclamació presentada pel nostre Club després del partit de la jornada 17 de la Lliga Endesa entre el FC Barcelona Lassa i el València Basket.

Recordem que el jutge únic diu en aquesta resolució que “no es prova que els fets siguin constitutius d’infracció” i procedeix “a l’arxiu de les actuacions”.

És per això que el FC Barcelona segueix manifestant la seva voluntat de reclamar les imatges que el col·legiat Antonio Conde va revisar a l’Instant Replay segons després que hagués succeït l’acció del llançament del jugador Justin Doellman.

El FC Barcelona considera que la decisió del Jutge Únic ha de quedar sense efecte, ja que en cap cas s’ha demanat que es resolgués, sinó que la reclamació del Club se centra en demanar l’obertura d’un expedient, en base al que revelin les imatges que encara no han estat facilitades.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut